Filter

Pris
DKK 49 DKK 68
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
28 W 28 W
Lysstyrke
285 lm 1400 lm
Forbrug
3 W 11 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G8 fatning

Få god lyskvalitet med LED pærer med G8 fatning

Skal du bruge en LED pære, der passer til en G8 sokkel? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos MrPerfect har vi LED pærer til alle tænkelige formål, og det inkluderer også pærer med G8 fatning. Inden for kategorien LED pærer og spots finder du desuden også G12-, G23- og G24 LED pærer og mange andre.
MrPerfect er specialister inden for LED lys, og vi har mange års erfaring med LED teknologi. Vi sælger både lyskilder til private såvel som profesionelle, og med en stor viden på området kan vi hjælpe dig med at finde præcis den løsning, du skal bruge til dit projekt.
Vores pærer med G8 fatning har en høj lyskvalitet. RA værdien er på 80 til 85, og dermed får du en lyskilde, der giver et naturligt lys. Det viser sig ved, at alle farver gengives flot og ægte. Det er vores erfaring, at denne lyskvalitet dækker det behov, de fleste har. 
 

Hvorfor vælge LED lys?

LED lys er en populær erstatning for tradtionelle pærer som halogen- og glødetrådspæren. Det skyldes blandt andet, at LED lys giver et godt lys og har en lang levetid. Dermed behøver du ikke skifte pæren så tit, som det kræves med traditionelle lyskilder. 
Derudover er LED lys billig i drift, fordi forbruget er så lavt, som det er. Du sparer derfor penge ved at vælge LED pærer. LED står for "Light Emitting Diode" og er en elektronisk diode, der omsætter strøm til lys. Pæren afgiver ikke særlig meget varme, og derfor kan den placeres tættere på brandbare materialer, end eksempelvis en glødetrådspære kan.
 

Dansk producent står bag

I udvalget på siden kan du finde LED pærer lavet af det stærke danske brand LEDlife. LEDlife blev grundlagt tilbage i 2010, og har derfor nået at opleve markedet i en tid, hvor LED lys tog mere og mere fart. Flere og flere private har taget lysteknologien til sig, ligesom industrien også har set fordelene. 
Det gør de stadig den dag i dag, og LEDlife producerer blandt andet lys til industrier som offshore og skibe samt væksthuse, men også til private hjem. Og brandet er kendt for sin høje kvalitet.
Skulle du have spørgsmål til LED pærer med G8 fatning eller til LED lys generelt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail til at besvare dine spørgsmål. Er du erhvervskunde med en større ordre, kan du kontakte os for at høre nærmere om en særlig aftale.
Ofte stillede spørgsmål til LED pærer med G8 fatning
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er flere fordele ved LED lys. En af dem er lyskildens meget lange levetid, hvis man sammenligner med tradtionelle pærer som halogen- og glødetrådspærer. En anden fordel er det meget lave forbrug.
Hvad er LED lys?
LED lys er en elektronisk diode (en lysdiode). Dioden omsætter strøm til lys. LED står for Light Emitting Diode.
Hvilken lyskvalitet er god at gå efter, når det kommer til LED lys?
Lyskvalitet måles i værdien RA. En LED pære med en RA værdi på 80-85 er en god lyskvalitet, der gengiver farverne naturligt. Det vil typisk dække de flestes behov.