Filter

Pris
DKK 10 DKK 15
Kulør
mere.. mindre
Filter

Ovnpærer

Få et smukt gyldent lys med glødetrådspæren

Der er flere gode grunde til at vælge en glødetrådspære, hvis du har brug for belysning til hjemmet. For selvom den traditionelle glødepære og halogenpæren af og til virker en anelse udskældt i forhold til LED lys, er der alligevel gode grunde til, at glødetrådspæren fortsat er populær.
Glødetrådspæren giver nemlig et fint gyldent skær, som skaber en rigtig hyggelig belysning. Derudover kan du få varmeresistente pærer. Hos Mrperfect finder du en række glødetrådspærer med forskellige overflader samt lysstyrker. Vi sælger pærer med et forbrug fra 25W til 500W og lysstyrke målt i lumen fra 220lm til 8820lm.
Lumen er et udtryk for, hvor meget lys lyskilden giver. Jo højere værdien af lumen er, jo mere lys giver pæren. De fleste vil finde en glødepære med en lysstyrke på 710 lumen rigtig velegnet til køkkenet, da det giver et tilpas kraftigt lys til, at man kan se, hvad man laver. Og så er det i hvert fald ikke den dårlige belysnings skyld, hvis man snitter sig i fingeren. Har man derimod brug for et mere afdæmpet gyldent lys i hjørnet af stuen, vil en pære på 200 lumen være passende.

Varmeresistente pærer

Her på siden kan du finde pærer med klart glas samt pærer med en hvid overflade, der inden for pærer og belysning betegnes som frost. Derudover er de fleste glødetrådspærer dæmpbare. Med glødepæren får du samtidig en pære, der kan tåle op mod 80 grader varme. Nogle af pærerne kan tåle mere end det - eksempelvis lyspærer til ovnen, der er varmeresistente og tåler helt op til 300 grader.
Hos Mrperfect finder du også et udvalg af infrarøde pærer, der er velegnet til udrugning af kyllinger eller til terrarier, hvor der brug for en varmekilde. Disse fås både med et hvidt og et rødt lys, og farven er angivet i informationen om den enkelte pære. Iblandt vores udvalg af pærer har vi ligeledes halogenpærer, der - ligesom mange af glødepærerne - tåler op til 80 grader varme.

Kontakt os

Vi er specialister i forskelle former for LED lys hos MrPerfect, og vi ved også alt om den traditionelle gløde- og halogenpære. Ingen spørgsmål er for små, og har du brug for et råd med på vejen, når skal købe belysning, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.
Vi hjælper dig gerne med at finde den rette belysning til dit projekt, så du får lys, der dækker behovet. Bemærk venligst, at alle pærer du kan finde på siden, er understøttet af EU regulativerne herunder blandt andet 244/2009 og 2015/1428.
Ofte stillede spørgsmål til glødetrådspærer
Få et smukt gyldent lys med glødepæren
Er du på jagt efter en glødepære? Se vores udvalg af den traditionelle lyskilde her og oplev, hvordan din stue eller dit køkken bliver lyst op af et gyldent lys.
Hvad er glødepæren god til? 
Udover at give en hyggelig belysning, har en glødetrådspære også den fordel, at den kan tåle høj varme (op mod 80 grader). Og en glødepære til ovnen kan tåle op mod 300 grader.
Hvad er lumen?
Lumen er et udtryk for lysstyrken. Altså hvor meget lys en lyskilde giver. Jo højere værdi, jo mere kraftigt lys får du fra lyskilden.
Hvilken lysstyrke bør jeg vælge til hyggebelysning?
Hvis du har brug for en hyggebelysning for eksempel til hjørnet af stuen, vil en lysstyrke på 200 lumen være passende. For en traditionel glødepære svarer det til en pære med et forbrug på 25W.