Filter

Pris
DKK 73 DKK 74
Erstat
10 W 10 W
Lysstyrke
430 lm 430 lm
Forbrug
4 W 4 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

2G7 pærer

Køb 2G7 pærer billigst hos MrPerfect

Når du skal til at skifte pærer ud i hjemmet, så er det nok tid til at overveje noget helt nyt og smart. Efter at de gamle pærer med tråd er udgået, og den nyere el-spare også er ved at blive erstattet af LED teknologien, så er du måske kommet lidt bagud i forhold til udviklingen.

Det er meget ærgerligt både for dig og din pengepung. Lyset fra en LED lyskilde, pære eller lysstofrør er bedre på mange måder, og du vil drage store fordele ved at skifte dine lyskilder. Se også denne artikel med test af de bedste LED pærer.

Udviklingen har ikke været så hurtig fra tråd til sparepærer, men efter at LED er kommet på markedet, så sker der virkelig ting og sager. Her hos MrPerfect mærker vi et boom i efterspørgslen, og det skyldes først og fremmest den kæmpe besparelse, som folk får ved at skifte fra det gamle til det nye.

Hvad er 2G7 pærer?

2G7 pærer er betegnelsen for pærer med en sokkel der har fire pins, og som har syv millimeter imellem hver pin. Det er altså sokkeltypen med pære, som er afgørende her. For eksempel har et 2G7 lysstofrør fire pins og passer selvfølgelige til en tilsvarende sokkel.

Har du ikke den form for sokkel, der passer til pæren eller røret, så kan du udskifte disse, så du i fremtiden kan benytte denne type pærer. Det koster selvfølgelig lidt at udskifte et gammelt system til noget nyt, men det kan godt betale sig på den lange bane.

Det er jo lidt som at skifte en gammel bil ud med en ny benzinsparende bil. Der er nemlig store besparelser at hente ved at skifte til LED teknologi – både i forhold til strømbesparelse og i særdeleshed i forhold til levetid på de nye pærer.

Stor strømbesparelse med 2G7

Der er som sagt mange penge at spare med LED teknologi, og LED lyskilder findes både som pærer og lysstofrør. Her på vores side vil du let kunne finde rør og pærer, som vil give dig en besparelse på 40 til 70 procent i strøm, og hvis du løbende skifter alle dine lyskilder ud, så er det virkelig noget, der batter i dit strømregnskab.

Se hvor mange penge du kan spare med 2G7 pærer her. Du behøver ikke at investere en formue i den nye teknologi, men bare skifte ud, når de gamle pærer eller rør ikke længere virker. Det er smart.

De nye pærer koster ikke meget mere end de gamle, så det er kun hvis du for eksempel skal udskifte et lysstofrør-panel, at det kan koste noget mere. Udover besparelsen så mener eksperter, at det nye lys er meget sundere for vores helbred, da det for eksempel ikke udsender UV stråling.

Længere levetid med LED 2G7 pærer

En af de bedste ting ved LED lys er den lange levetid, som pærerne eller rørene har. De holder mellem fem til ti gange længere tid, end de gamle typer, og det vil kunne mærkes på pengepungen.

Når en pære kan holde i femten år, så er det helt vildt, og derfor skal du ikke tøve med at skifte til LED teknologi, enten med 2G7 pærer eller andre typer, som passer ind i dit hjem. Se vores udvalg af LED pærer og spots her.

LED pærer tåler også mere i forhold til slag eller stød, så de ikke går så let i stykker ved for eksempel transport med mere. Har du spørgsmål til 2G7 pæren eller øvrige af vores varer, så tag endelig fat i os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe dig i mål med dit lysprojekt.

Ofte stillede spørgsmål til 2G7 LED pærer
Hvad er en 2G7 LED pære?
2G7 pærer er betegnelsen for pærer med en sokkel, der har fire pins, og som har syv millimeter imellem hver pin.
Hvad er fordelen ved LED lys?
LED lys har mange fordele. LED pærer har et lavere forbrug end traditionelle lyskilder samt en meget længere levetid.
Hvilket lys giver en LED pære?
Du får et effektivt og godt lys med en LED pære. Lyset fra en LED lyskilde, pære eller lysstofrør er bedre på mange måder, og du vil drage store fordele ved at skifte dine lyskilder.