V-Tac vandtæt LED pool pære
18W, glas, IP68, 12V, PAR56

Ny

Billigst på PriceRunner

Vandtæt poolpære 18W.

Spænding: 12V.

Materiale: Tykt glas.


V-Tac vandtæt LED pool pære, 18W, glas, IP68, 12V, PAR56

Denne V-Tac vandtætte LED poolpære er et perfekt valg til at oplyse din pool eller havevandfunktioner. Med dens 18W effekt og PAR56 fatning, kan den nemt monteres og skabe et imponerende lys i dit udendørsområde.

Denne spot pære er beregnet til at blive tilsluttet en 12V strømforsyning. Dette gør den sikker at bruge og ideel til udendørs applikationer.

Med en imponerende lysstyrke på 2000 lumens og en bred spredning på 120 grader, kan denne poolpære oplyse store områder med ensartet lys. Dette er perfekt, når du ønsker at skabe en indbydende atmosfære i din pool eller havevandfunktioner.

Denne V-Tac poolpære kommer i en kold hvid nuance med en farvetemperatur på 6500K. Kold hvid belysning giver et klart og køligt lys med en tydelig blålig nuance. Dette gør den velegnet til anvendelser som malerkabinetter, akvarier og speciel dekoration. Selvom denne kulør er mindre populær i Skandinavien, kan den stadig skabe en unik atmosfære i dit udendørsområde.

Denne poolpære har dimensioner på 110 x Ø178 mm, hvilket gør den nem at installere og tilpasse til dine behov. Med dens IP68-klassificering er den fuldstændigt vandtæt og kan være under vand i op til 1 meters dybde uden problemer.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 691,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2000 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding12V
SpændingsintervalAC/DC:12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningPAR56
Højde110 mm.
Diameter178 mm.
MaterialeTykt glas
Iframe