LEDlife G24Q-SMART5 5W LED pære
HF Ballast kompatibel, DALI dæmpbar, 180°, Erstat 10W

Ny

Billigst på PriceRunner

Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen.

Virker med HF ballast.


Nogle ballaster har udfordringer med det lave LED forbrug - vi anbefaler at lave en mindre test før indkøb til større projekter.


Dæmpbar med DALI dæmpbar HF ballast.

Roterbar sokkel


Erstat:

GE Double Biax Series

PHILIPS Master PL-C

OSRAM DULUX D/E

Lysstyrke for den varm hvide variant er 500 lumens.


Data om produktet:

LEDlife G24Q-SMART5 5W LED pære er en energieffektiv og miljøvenlig lyskilde med en G24 fatning. Den tilsluttes let til en HF ballast forsyning, hvilket gør den nem at installere og erstatte eksisterende lyskilder. Med dens 5W effekt sikrer den en reduktion af energiforbruget sammenlignet med traditionelle lyskilder.

Lysstyrken på 650 lumens sikrer en høj lysintensitet, der gør den velegnet til både privat og kommerciel brug. Den brede spredning på 180 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket betyder, at den kan oplyse større områder med minimalt antal lyskilder.

Med en RA-værdi på 80-85 leverer LEDlife G24Q-SMART5 en høj lyskvalitet. Dette sikrer et naturligt og ægte lys, der flot viser alle farver. Uanset om det er i et hjem, på kontoret eller i butikker, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

G24Q-SMART5 er DALI-dæmpbar, hvilket betyder, at lysstyrken kan justeres efter behov og ønsker. Dette giver brugerne fuld kontrol over belysningen og skaber mulighed for at skabe forskellige atmosfærer og stemninger i rummet.

Ved at benytte LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift i op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt den gode køling bidrager til en lang levetid for hele produktet. På denne måde undgås hyppige udskiftninger og ekstra omkostninger.

Kulør på lyset:

Med G24Q-SMART5 kan du vælge mellem 2 kulører:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Med det varme lys kan du nyde en hyggelig stemning, der hjælper med at skabe ro og afslapning.
  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner og får belyste emner til at fremstå helt naturlige. Dette gør det lettere at arbejde og fokusere i rummet.

Med sine kompakte dimensioner på 34 x 120 x 34 mm passer G24Q-SMART5 nemt ind i de fleste armaturer med G24 fatning. Den kan anvendes i både indendørs og udendørs belysning, afhængigt af armaturets specifikationer og beskyttelsesklasse.

Så hvis du leder efter en energieffektiv, langtidsholdbar og alsidig lyskilde, er LEDlife G24Q-SMART5 5W LED pære det ideelle valg. Med dens høje lysstyrke, dæmpningsmuligheder og valg af kulører kan den opfylde forskellige belysningsbehov i både private og kommercielle områder.

Flere detaljer

DKK 140,00

v. 10+  DKK 126,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • DALI dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke650 lumens
Spredning180 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
SpændingBallast
Spændingsinterval85-265V AC, 50/60HZ
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG24
Højde120 mm.
Bredde34 mm.
Dybde34 mm.
MaterialePVC+Aluminium Køleprofil
Iframe