V-Tac T8-Samsung120 Pro
Samsung LED chip, 16,5W LED rør, 120 cm

Ny

Billigst på PriceRunner

Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

 


Data om produktet:

16,5W LED T8 rør - der erstatter 36W traditionelt lysstofrør på 120 cm. Dette LED-rør er designet til at give dig den samme mængde lys som et traditionelt lysstofrør, men med en betydeligt lavere energiforbrug. Ved at skifte til dette LED-rør kan du reducere dine energiomkostninger og samtidig være mere miljøvenlig.

Tilsluttes til 230V forsyning - Dette LED-rør er nemt at installere, da det blot skal tilsluttes din eksisterende 230V forsyning. Der er ingen behov for ekstra transformer eller andet udstyr.

Lysstyrke på 1850 lumens og en høj spredning på 160 grader - Dette LED-rør giver dig et klart og jævnt lys. Med en lysstyrke på 1850 lumens er det ideelt til belysning af større rum. Den høje spredning på 160 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke pletter og skygger.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 - Dette LED-rør giver dig en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. RA værdien er et mål for, hvor godt lyskilden gengiver farver. En høj RA værdi betyder, at farverne vil se naturlige og ægte ud under dette lys. Dette er vigtigt, hvis du bruger lyset til arbejde, hvor farvegengivelse er afgørende.

Med Samsung LED chip og 5 års producentgaranti - Dette LED-rør er udstyret med en Samsung LED chip, der er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed. Du kan være sikker på, at dette LED-rør vil give dig langvarig og pålidelig belysning. Derudover er der også en 5 års producentgaranti, der dækker eventuelle fabrikationsfejl eller defekter.

Laver meget lav flicker / flimmer - Dette LED-rør er velegnet til personer, der er følsomme over for flicker. Flicker er en hurtig og gentagen op- og nedgang i lysstyrken, der kan være generende for nogle. Med dette LED-rør kan du være sikker på at undgå dette problem. Det er også velegnet til brug i forbindelse med foto/video optagelser, hvor det er vigtigt at undgå flicker.

Kulør på lyset

Vælg imellem 3 kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K). Dette LED-rør kommer i tre forskellige kulører, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Anbefales til steder som stuer, soveværelser og opholdsrum, hvor en afslappende atmosfære er ønsket.

Neutral kulør - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige. Denne kulør er ideel til kontorer, butikker og andre arbejdsområder, hvor en naturlig og præcis farvegengivelse er vigtig.

Kold hvid - Giver et koldt lys med tydelig blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Hvis du ønsker et meget klart og rent hvidt lys, kan denne kulør være det rigtige valg for dig.

Dimensioner

Dimensionerne på dette LED-rør er 1200 x Ø28 mm. Det betyder, at det passer perfekt til standard T8 lysstofarmaturer på 120 cm.

Beskyttelsesklasse

Dette LED-rør har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er vigtigt at bruge dette rør indendørs eller i tørre omgivelser, hvor der ikke er risiko for udsættelse for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 50,00

Du sparer årligt 130 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1850 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug16,5w
Erstat36w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG13
Bredde1200 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast
Iframe