LEDlife GX24Q LED pære
15W, 360°, milky glas

Ny

Billigst på PriceRunner
GX24Q fatning - 4 pin.

Skal forsynes direkte med 230V.
Ballast og glimttænder skal frakobles, så pæren får direkte 230V.


Produktbeskrivelse

LEDlife GX24Q LED pæren er en højtydende lyskilde med et elegant og stilfuldt design. Med sin G24 fatning passer den nemt ind i forskellige lamper og armaturer. Den bruger kun 15W strøm og kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 1700 lumens og en spredning på 360 grader sikrer LEDlife GX24Q en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at rummet bliver oplyst på en effektiv og behagelig måde uden blænding eller mørke områder.

Høj lyskvalitet

LEDlife GX24Q er kendt for sin høje lyskvalitet. Den har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til hjemmebelysning, på kontoret eller i butikken, vil du blive imponeret over lyskvaliteten.

Vælg mellem dæmpbar og ikke dæmpbar

Vi tilbyder LEDlife GX24Q i både dæmpbar og ikke-dæmpbar version. Dæmpbar pære giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov, mens ikke-dæmpbar pære er mere økonomisk.

Flicker free lys

LEDlife GX24Q har flicker free / flimmer fri lys, hvilket gør den velegnet til brug i forbindelse med dyr og personer, der er følsomme over for blinkende lys. Den er også perfekt til foto- og videooptagelser, hvor der kræves en jævn belysning uden flimmer.

Lang levetid

Med brug af LED af højeste kvalitet kan du forvente en lang og sikker drift på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, vil LEDlife GX24Q vise sig at have en imponerende levetid.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem varm hvid (3000K) kulør på lyset. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der hjælper med at skabe en hyggelig stemning i ethvert rum.

Dimensioner

LEDlife GX24Q LED pæren har dimensionerne 160 x Ø50 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige lamper og armaturer. Den kompakte størrelse sikrer, at den nemt kan installeres og udskiftes.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 186,00

v. 10+  DKK 167,40

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1700 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug15w
Spænding230V
Spændingsinterval100-240V AC, 50/60HZ
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG24
Højde160 mm.
Diameter50 mm.
Iframe