LEDlife GX24Q LED pære
15W, 360°, milky glas

Ny

Billigst på PriceRunner
GX24Q fatning - 4 pin.

Skal forsynes direkte med 230V.
Ballast og glimttænder skal frakobles, så pæren får direkte 230V.


Data om produktet

LEDlife GX24Q LED pære, 15W, 360°, milky glas er en LED-pære med en effekt på 15W og en GX24 fatning. Denne pære tilsluttes til en 230V strømkilde og kan bruges i mange forskellige applikationer.

Lysstyrke og spredning

Pæren har en lysstyrke på imponerende 1700 lumens og en spredning på 360 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket er ideelt til generel belysning. Lyset fra pæren er af høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at det viser farverne flot og ægte. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste behov og sikrer en behagelig atmosfære.

Vælg imellem dæmpbar og ikke-dæmpbar

LEDlife GX24Q LED pære fås både i en dæmpbar og en ikke-dæmpbar udgave. Dette giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine præferencer og behov.

Flicker free lys

En særlig egenskab ved denne LED-pære er, at den er flicker free eller flimmer fri. Dette betyder, at lyset ikke flimrer eller pulserer, hvilket sikrer en behagelig oplevelse for både dyr og personer, der er følsomme over for flicker. Denne egenskab gør også pæren velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor en stabil lyskilde er afgørende.

Lang levetid

Takket være brugen af LED af højeste kvalitet, kan denne LED-pære forventes at have en levetid på op til 50.000 timer. Denne lange levetid er muliggjort af en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket minimerer lysstyrkefald over tid. Ved at vælge denne LED-pære kan du altså være sikker på at få et produkt med lang levetid og pålidelig drift.

Kulør på lyset

LEDlife GX24Q LED pære fås i en varm hvid (3000K) kulør. Den varme hvide kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Dette lys er med til at skabe en hyggelig stemning og er ideelt til brug i hjemmet eller andre steder, hvor man ønsker en behagelig belysning.

Dimensioner

Denne LED-pære har dimensionerne 160 x Ø50 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige armaturer eller lamper.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 186,00

v. 10+  DKK 167,40

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1700 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug15w
Spænding230V
Spændingsinterval100-240V AC, 50/60HZ
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG24
Højde160 mm.
Diameter50 mm.