V-Tac R7S LED pære
7W, 118mm, 230V, R7S

Ny

Billigst på PriceRunner

Giver en rigtig god spredning, da LED'erne er placeret i flere forskellige retninger.


Produkt beskrivelse

Denne V-Tac R7S LED pære er en energieffektiv og holdbar løsning til belysning i dit hjem eller på kontoret. Med en effekt på 7W erstatter den let en traditionel 60W pære, hvilket kan føre til store energibesparelser på længere sigt. Pæren tilsluttes direkte til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Med en lysstyrke på 630 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne LED pære en jævn og behagelig belysning, der ikke skaber ubehagelige skygger eller hotspots. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket viser farverne på en klar og præcis måde.

Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikrer denne pære en lang levetid på op til 30.000 timer, og med minimalt fald i lysstyrke over tid. Den professionelle og driftssikre driver samt effektiv køling giver et pålideligt og langvarigt produkt, der kræver minimal vedligeholdelse.

Kulør på lyset

Denne LED pære fås i en neutral hvid kulør med en temperatur på 4000K. Neutral hvid belysning skaber en perfekt og effektiv arbejdsatmosfære, hvor genstande oplyses klart og naturligt uden blå eller gule toner i lyset.

Med dimensioner på 118 x Ø25 mm, passer denne LED pære perfekt i de fleste standard lampeholdere og armaturer. Den slanke og kompakte størrelse gør den ideel til både hjemmebrug og professionel brug på kontorer, butikker eller restauranter.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 79,00

Du sparer årligt 347 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke630 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Erstat60w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningR7s
Bredde118 mm.
Diameter25 mm.
Iframe