V-Tac R7S LED pære
7W, 118mm, 230V, R7S

Ny

Billigst på PriceRunner

Giver en rigtig god spredning, da LED'erne er placeret i flere forskellige retninger.


Data om produktet

7W LED med R7S fatning - erstatter 60W. Denne V-Tac R7S LED pære er designet til at erstatte de traditionelle halogenpærer med R7S fatning, og med en effekt på 7W kan den erstatte en 60W pære. Dette betyder, at du kan opnå en betydelig energibesparelse uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Tilsluttes til 230V forsyning. Denne LED pære er designet til at blive tilsluttet en almindelig 230V strømkilde, hvilket gør installationen nem og bekvem. Du behøver ikke bekymre dig om ekstra transformatorer eller specielle installationer - du kan blot erstatte din nuværende pære med denne LED-løsning.

Lysstyrke på 630 lumens og 360 graders spredning. Med en lysstyrke på 630 lumens og en høj spredning på 360 grader kan denne LED pære give et jævnt og omfattende lys. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både almindelig belysning og rum, hvor lyset skal kunne nå ud i alle hjørner.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og at alle farver vises korrekt og klart. Med denne lyskvalitet kan du være sikker på at få et behageligt og korrekt lys i dit rum.

Lang levetid på op til 30.000 timer. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hyppige udskiftninger af pærer, da denne LED pære vil vare i mange år med minimalt fald i lysstyrken. Det professionelle og driftssikre design kombineret med god køling bidrager også til den lange levetid af hele produktet.

Kulør på lyset: Neutral hvid (4000K). Denne LED pære er tilgængelig i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Dette giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, hvor det lys, der udsendes, ikke har blå eller gule toner. Dette sikrer, at belyste genstande vises helt naturlige og klare.

Dimensioner: 118 x Ø25 mm. Denne LED pære har dimensioner på 118 mm i længden og en diameter på 25 mm. Disse kompakte dimensioner gør det nemt at installere pæren i forskellige armaturer og lyskilder, hvor pladsen kan være begrænset.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 79,00

Du sparer årligt 347 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke630 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Erstat60w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningR7S
Bredde118 mm.
Diameter25 mm.
Iframe