1,5W elevator spot
Hul: Ø4,2 cm, Mål: Ø5,2 cm, 25° spredning, 2m ledning

Ny

Billigst på PriceRunner

Praktisk lille aluminium spot, som leveres med 2 meter ledning for nem tilslutning.

Monteret i en højde på 2,2 meter giver denne spot 153 lux på gulvet, hvilket gør den yderst velegnet som elevator belysning.

Kan kippes.

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

 

Indbygningshøjde: 22 mm.

Hul diameter: 42 - 48 mm.

Ydre diameter: 52 mm.

 

Der medfølger LED driver, som tilsluttes 230V.


1.5W LED til indbygning - der erstatter 15W og giver en betydelig energibesparelse. Dette produkt er designet til at tilsluttes en standard 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 110 lumens og et fokuseret lys på 25 grader, sikrer dette elevator spot et kontrolleret og præcist lys. Dette gør det ideelt til at skabe en behagelig belysning i forskellige anvendelser, såsom elevatorer, hvor det er vigtigt at have et klart og tydeligt lys.

En vigtig faktor at overveje ved valg af lyskilde er lyskvaliteten, og dette produkt leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære.

For at sikre lang og sikker drift er dette elevator spot udstyret med LED af den højeste kvalitet. Dette sikrer en forventet levetid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan man forvente en lang levetid for hele produktet.

Når det kommer til kulør på lyset, kan man vælge mellem varm hvid (2700K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Dette skaber en hyggelig stemning og er ideelt til rum, hvor man ønsker at skabe en afslappende atmosfære.

Dette produkt har dimensioner på 22 x Ø52 mm og passer til et hul med en størrelse på 42 mm. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor bør det kun bruges i tørre indendørs omgivelser.

Med en integreret lyskilde er dette elevator spot nemt at installere og bruge. Det kræver ikke yderligere komponenter for at fungere korrekt. Dette gør det til en praktisk og effektiv løsning til belysning i elevatorer eller andre indendørsområder, hvor et klart og præcist lys er nødvendigt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 119,00

v. 10+  DKK 107,10

Du sparer årligt 88 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke110 lumens
Spredning25 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1.5w
Erstat15w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningIndbygning
Højde22 mm.
Diameter52 mm.
Hulstørrelse42 mm.
MaterialeAluminium
Iframe