6W LED spot
Mælkehvid front, dæmpbar, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

Introduktion af 6W LED spot med GU10 fatning.

Dette spot er udstyret med en høj lysstyrke på 460 lumens samt en bred spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset, samt en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85.

Dette spot er dæmpbar og fås i to forskellige farver - Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør giver en behagelig og afstressende stemning, mens Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Spotet er 57 mm høj og 50 mm i diameter og har IP20, som ikke er modstandsdygtig over for vand.

Dette spot er det perfekte valg til at skabe et smukt og effektivt lys i hjemmet eller på kontoret.


Produktbeskrivelse

Denne 6W LED spot er en ideel løsning til dit belysningsbehov. Med dens mælkehvide front og dæmpbare funktion giver den dig mulighed for at tilpasse lyset efter dine præferencer. Den er nem at tilslutte til en 230V forsyning og kan derfor installeres direkte i dit eksisterende lysnetværk.

Med en lysstyrke på 460 lumens og en imponerende spredning på 120 grader, sikrer denne spot en jævn fordeling af lyset i rummet. Det høje RA-værdi på 80-85 garanterer en høj lyskvalitet, der viser alle farver præcist og naturligt. Du kan derfor være sikker på, at belysningen opfylder dine behov.

Denne spot er desuden dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken for at skabe den ønskede atmosfære. Du kan med fordel slappe af i det varme hvide lys (3000K), der skaber en hyggelig og afstressende stemning. Ønsker du et effektivt arbejdsmiljø uden farvetoner, kan du vælge den neutrale hvide kulør (4000K). Hvis du derimod ønsker et koldt og blåligt lys, kan du vælge den kolde hvide kulør (6000K), der er populær til specielle formål som malerkabiner og akvarier.

Med dimensionerne på 57 x Ø50 mm passer denne spot nemt ind i din eksisterende belysningsløsning. Bemærk, at den har en IP20 klasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke anvendes i våde områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke460 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde57 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePC plastik
Iframe