V-Tac have spyd
GU10, IP44, Sort, uden lyskilde

VT-769
Ny

Billigst på PriceRunner

Ideel til belysning af planter og haver.
Lavet i aluminium og er IP44 godkendt. Tåler fugt og vandstænk på fronten.
Let at samle, bare placer staven i jorden og tilslut den til 230V ved hjælp af kabler.

GU10 pære er ikke inkluderet.


Data om produktet:

Det V-Tac have spyd er et praktisk og stilfuldt udendørs belysningsprodukt, der er designet til at give smukt lys i din have eller udendørsområde. Dette specifikke spyd leveres uden en lyskilde, så du kan vælge den GU10-lyskilde, der bedst passer til dine behov.

Med højeste lyskvalitet ved en RA-værdi på 80-85 sikres din have en naturlig belysning, der viser alle farver i deres mest ægte og flotte form. Dette sikrer, at planter, blomster og andet naturligt elementer ser fantastiske ud og lever op til deres fulde skønhedspotentiale. Denne lyskvalitet er egnet til langt de flestes behov, og du kan være sikker på at få en behagelig og smuk belysning i din have.

Dimensionerne på spydet er 335 x 95 x 95 mm, hvilket giver dig mulighed for at placere det diskret i din have uden at det skaber et overvældende indtryk. Du kan placere det langs en sti, i blomsterbedet eller ved indgangspartiet for at skabe en smuk og indbydende atmosfære.

Det V-Tac have spyd er certificeret med IP44, hvilket betyder, at det er i stand til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette giver dig tryghed og sikkerhed for, at spydet kan modstå de udfordringer, der kan opstå ved udendørs brug i selv de mest ugunstige vejrforhold.

Samlet set er V-Tac have spyd et pålideligt og holdbart produkt, der giver dig mulighed for at skabe den perfekte belysning i din have. Med dets høje lyskvalitet, stilfulde design og tålelige konstruktion kan du være sikker på at få en lysoplevelse, der opfylder alle dine behov og forventninger.


Populære tilkøb:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt
- V-Tac sort rund T-samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 153,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Effekt og spænding
Dimensioner
FatningGU10
Højde95 mm.
Bredde335 mm.
Dybde95 mm.
Iframe