V-Tac have spyd
GU10, IP44, Sort, uden lyskilde

VT-769
Ny

Billigst på PriceRunner

Ideel til belysning af planter og haver.
Lavet i aluminium og er IP44 godkendt. Tåler fugt og vandstænk på fronten.
Let at samle, bare placer staven i jorden og tilslut den til 230V ved hjælp af kabler.

GU10 pære er ikke inkluderet.


Produktbeskrivelse:

Det sorte V-Tac have spyd uden lyskilde er et fremragende valg til udendørs belysning. Produktet er designet med fokus på både stil og funktionalitet og vil med sikkerhed forbedre udseendet på din have, terrasse, indkørsel eller gangsti. Med den rette lyskilde vil du nemt kunne skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i din udendørsrum.


Data om produktet:

  • Dimensioner: 335 x 95 x 95 mm
  • IP44: Produktet er certificeret med en IP44-rating, hvilket betyder at det kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Det gør det velegnet til brug udendørs.
  • Lyskvalitet: Det V-Tac have spyd leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Denne høje værdi sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme langt de flestes behov.

Udover de nøgleoplysninger, der er nævnt ovenfor, skal det bemærkes, at dette have spyd leveres uden en lyskilde. Dette giver dig frihed til at vælge den type lyskilde, der passer bedst til dine præferencer og behov. Med denne fleksibilitet kan du vælge mellem forskellige lysfarver og lysstyrker.

Det sorte design giver en moderne og elegant æstetik, der gør dette have spyd til det perfekte supplement til enhver udendørsindretning. Med dets slanke dimensioner og minimalistiske design vil det let kunne integreres i enhver havestil uden at tage fokus væk fra de omkringliggende omgivelser.

Monteringen er nem og enkel. Det sorte have spyd er lavet af holdbart materiale, der sikrer langvarig brug. Den er også let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør den til et praktisk valg til udendørs belysning.

Giv din have eller udendørsområde et skær af elegance og lys med det sorte V-Tac have spyd uden lyskilde. Uanset om du vil belyse stier, planter eller haveområder, vil dette have spyd tilføje et smukt og funktionelt element til din udendørsindretning.


Populære tilkøb:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt
- V-Tac sort rund T-samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 153,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Effekt og spænding
Dimensioner
FatningGU10
Højde95 mm.
Bredde335 mm.
Dybde95 mm.
Iframe