LEDlife LED lysskinne 20W
Til 3-faset skinner, RA90, 60 cm, sort

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED lysskinne i sort hus på 60 cm til 3-faset skinnesystem.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner.


Effektiv og alsidig LED lysskinne

Oplev den ultimative belysning med denne LEDlife LED lysskinne, designet specifikt til 3-fasede skinner. Med en effekt på 20W tilsluttes den nemt til en 230V forsyning, hvilket sikrer en kraftfuld og stabil belysning til både professionelle og private miljøer.

Fantastisk lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på hele 1700 lumens og en bred spredningsvinkel på 120 grader, tilbyder lysskinnen en enestående jævn fordeling af lyset. Dette gør den perfekt til store rum eller situationer, hvor en ensartet belysning er afgørende.

Ekstra høj lyskvalitet

En RA værdi på 90-95 betyder, at denne lysskinne leverer en farvegengivelse, der gør lysoplevelsen levende og naturlig. Uanset om det er til brug i skarpe arbejdsmiljøer eller til at understøtte æstetiske behov, sikrer denne kvalitet, at farver fremstår klare og sprudlende.

Flimmerfri teknologi

Med flicker free teknologi er denne LED lysskinne ideel for både dyr og mennesker, der er følsomme over for flimmer. Dette gør den også særlig velegnet til miljøer, hvor der foretages foto- eller videooptagelser.

Lang levetid og pålidelighed

Ved brug af LED'er af den højeste kvalitet kan der forventes en lang og problemfri driftstid på op til 50.000 timer. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, garanteres en vedvarende ydelse med minimalt fald i lysstyrken.

Fleksible lysmuligheder

Lyset fås i to kulører for at imødekomme forskellige behov:

  • Varm hvid (3000K) - Skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvilket gør denne farve ideel til hjemlige omgivelser og steder, hvor en hyggelig stemning er ønsket.
  • Neutral hvid (4000K) - Perfekt til professionelle arbejdsmiljøer, hvor der kræves et klart og naturligt lys uden farveforvrængninger.

Praktisk og elegant design

Med dimensionerne 31 x 600 x 48 mm, tilpasser denne LED lysskinne sig let til enhver indretning. Det elegante sorte design giver den et tidløst udseende, der komplementerer både moderne og klassiske miljøer.

Vælg denne LEDlife LED lysskinne for en kvalitetsrigtig belysningsløsning, der er både effektiv og æstetisk tilfredsstillende, med langvarig holdbarhed og driftssikkerhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 548,00

v. 10+  DKK 438,40

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde600 mm.
Bredde31 mm.
Dybde48 mm.