ZigBee dreje lysdæmper til LK FUGA
250W

5714255003833
Ny

Billigst på PriceRunner
Denne Zigbee lysdæmper er et smart og praktisk tilbehør til dit hjem. Den kan nemt indsættes direkte i væggen i stedet for en eksisterende lysdæmper eller kontakt, og den er designet til nem installation. Med denne lysdæmper kan du nemt styre belysningen i dit hjem på en smart måde.

En af de store fordele ved denne Zigbee lysdæmper er, at den kan styres både med en drejeknap og via Zigbee teknologi. Det betyder, at du kan justere lysstyrken og tænde/slukke for lyset både manuelt og trådløst. Du kan f.eks. bruge den med Philips hue eller andre Zigbee-kompatible enheder og apps for at skabe den perfekte belysning i dit hjem.

Lysdæmperens størrelse er designet til at passe perfekt i alle LK FUGA rammer, så den vil passe ind i de fleste hjem og interiører. Den har også en PUSH funktion, hvilket betyder, at du stadig kan tænde/slukke og dæmpe lyset med din gamle kontakt, f.eks. ved korrespondance. Dette gør det nemt at integrere lysdæmperen med dit eksisterende lyskontrolsystem.

Det er vigtigt at bemærke, at denne lysdæmper er CE-godkendt til montering direkte i væggen i en LK indmuringsdåse. Dette betyder, at den opfylder alle de nødvendige krav til sikkerhed og kvalitet, så du kan være sikker på at have en pålidelig og holdbar løsning til dit hjem.

Alt i alt er denne Zigbee lysdæmper en praktisk og smart løsning til at styre belysningen i dit hjem. Uanset om du ønsker at skabe stemningsfuldt lys i stuen eller vil have mulighed for at justere lysstyrken på afstand, så er denne lysdæmper et godt valg. Med nem installation, brugervenlig betjening og mulighed for at integrere den med andre smarte enheder, er den et godt valg for enhver, der ønsker at gøre deres hjem mere smart og funktionelt.

Hvis du vil læse mere om denne Zigbee lysdæmper og dens muligheder, så kan du finde mere information nedenfor.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 349,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Iframe