3-pak 4W LED pære
230V, G9, dæmpbar

Ny

Billigst på PriceRunner


3-pak 4W LED pære, 230V, G9, dæmpbar

Denne 3-pak 4W LED pære er specielt designet med en G9 fatning og kan tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 380 lumens og en spredning på 270 grader, kan den sikre en jævn fordeling af lys i rummet. Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er mere end tilstrækkelig til de flestes behov.

En ekstra fordel ved denne LED pære er, at den er dæmpbar, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Med en producentgaranti på 5 år kan du også være sikker på, at denne pære er holdbar og af høj kvalitet.

Kulør på lyset

Ved køb af denne LED pære kan du vælge mellem 3 forskellige kulører, der passer til dine præferencer og brugsområder:

Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er ideel til steder, hvor man ønsker at slappe af og nyde det omgivende lys.

Neutral hvid (4000K): Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige. Det er ideelt til kontorer, arbejdsområder eller hvor som helst, hvor en naturlig belysning er vigtig.

Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier eller dekorationer.

Med dimensionerne på 58 x 18 mm er denne LED pære kompakt og passer let ind i forskellige lamper og armaturer. Denne pære er ideel til både belysning i hjemmet eller på kontoret, hvor den kan give en effektiv og holdbar løsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 164,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke380 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG9
Bredde58 mm.
Dybde18 mm.
Iframe