3-pak 4W LED pære
230V, G9, dæmpbar

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Denne 3-pak 4W LED pære er et fantastisk valg med dens mange attraktive egenskaber og funktioner. Med en G9 fatning kan pæren nemt tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den let at installere i forskellige lamper og armaturer.

Pæren har en lysstyrke på 380 lumens og har en imponerende spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette resulterer i en behagelig og ensartet belysning. Desuden har pæren en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at fremvise alle farver flot og ægte, hvilket skaber en naturlig belysning. Uanset om du bruger pæren til at skabe en afslappende atmosfære eller et effektivt arbejdsmiljø, er lyskvaliteten tilstrækkelig til langt de fleste behov.

En af de fantastiske funktioner ved denne 4W LED pære er dens evne til at blive dæmpet. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dit behov og skabe den ønskede atmosfære. Uanset om du ønsker en afdæmpet og hyggelig belysning eller en kraftig og lysende belysning, kan du justere den efter dit præference.

Denne 3-pak LED pærer kommer også med en imponerende 5 års producentgaranti, hvilket giver dig ro i sindet i tilfælde af eventuelle problemer eller mangler.

Kulør på lyset

Vælg imellem 3 forskellige kulører for at skabe det ønskede belysningseffekt.

  • Varm hvid (3000K): Giver en behagelig og afslappende atmosfære, der kan hjælpe med at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste genstande fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid (6000K): Giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensioner på 58 x 18 mm passer denne LED pære nemt i forskellige lamper og armaturer. Uanset om du har brug for en pære til en indendørs eller udendørs belysningsløsning, er denne 3-pak 4W LED pære et pålideligt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 164,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke380 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG9
Bredde58 mm.
Dybde18 mm.
Iframe