V-Tac 3W LED pære
P45, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot lille E14 LED pære, der passer i næsten alle lamper, på grund af den lille størrelse og slanke sokkel.

En billig pære i god kvalitet.

Formfaktor: P45.


Data om produktet:

3W LED pære med E14 fatning – Denne V-Tac 3W LED pære er designet som en P45 model og har en lille E14 fatning. Denne pære erstatter en traditionel 25W pære, hvilket både er godt for miljøet og din pengepung. Pæren kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at udskifte dine gamle pærer med denne energieffektive LED pære.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 250 lumens og en retningsbestemt spredning på 180 grader, er denne LED pære velegnet til forskellige belysningsbehov. Du kan forvente et klart og jævnt lys, der lyser din bolig eller arbejdsplads godt op.

Lyskvalitet: Denne V-Tac LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Den høje RA værdi sikrer, at farverne vises korrekt og ægte, hvilket er vigtigt for visuel komfort og præcision. Uanset om du bruger pæren til baggrundsbelysning, arbejdslys eller stemningslys, vil du opleve et naturligt lys, der flot og autentisk viser alle farver.

Kulør på lyset: Denne pære findes i en behagelig varm hvid farvetemperatur på 2700K. Varm hvid belysning skaber en afslappende og hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en behagelig stemning i rummet.

Dimensioner: Denne LED pære har dimensionerne 78 x Ø45 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige armaturer eller lamper. Du kan med fordel bruge denne LED pære som erstatning for traditionelle pærer i forskellige rum i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 13,00

Du sparer årligt 144 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke250 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug3w
Erstat25w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde78 mm.
Diameter45 mm.
Iframe