V-Tac 3W LED kertepære
B35, E14, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

V-Tac 3W LED-kertepæren er en lille og kompakt pære, der passer til de fleste lamper og armaturer, der har en E14-sokkel.

Dette gør det nemt at erstatte den gamle glødepære med en mere energieffektiv LED-pære.

LED pærens lave strømforbrug af 3W svarer til et lysudbytte på 25W med glødelamper, og du får samtidig en større energibesparelse.

Dens lave energiforbrug reducerer dine strøomkostninger, så den kan betale sig selv efter kort tid. Pæren har en levetid på over 25.000 timer, hvilket betyder, at du ikke behøver at skifte pæren så ofte, som du skal med en glødepære.

Dette gør det både nemmere og billigere at vedligeholde lyset.

Denne LED-pære er også konstrueret med et solidt krystalglas, der er modstandsdygtigt overfor vibrationer og stød. Denne 3W LED-kertepære fra V-Tac er en energibesparende pære, der er konstrueret med en høj lyskvalitet og levetid, der gør den ideel til at erstatte den gamle glødepære.

Den har et lavere strømforbrug og et lysudbytte svarende til 25W med glødepærer, og den har en levetid på over 25.000 timer.

Den kompakte størrelse og den energibesparende funktion gør denne LED-pære til et godt valg til dit hjem.


3W LED Kertepære med E14 fatning

Denne V-Tac 3W LED kertepære er designet til at erstatte en 25W pære. Den har en E14 fatning, hvilket betyder, at den passer til de fleste lamper og armaturer. Pæren tilsluttes nemt til 230V og kræver ikke en ballastforsyning.

Med en lysstyrke på 250 lumens og en spredning på hele 200 grader sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan få et klart og behageligt lys i hele rummet uden nogen mørke områder. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer desuden, at alle farver vises flot og ægte. Du kan nyde et naturligt lys, der opfylder de fleste behov.

Denne kertepære fås i en varm hvid kulør med en temperatur på 2700K. Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys er med til at skabe hygge og giver mulighed for at skabe en afslappende stemning.

Denne LED kertepære har dimensionerne 107 mm i længden og en diameter på 38 mm. Dette gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 14,00

Du sparer årligt 144 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke250 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug3w
Erstat25w
Spænding230V / Ballast
SpændingsintervalAC: 220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde107 mm.
Diameter38 mm.
Iframe