V-Tac 4,5W LED pære
Samsung LED chip, P45, E14

Ny

Billigst på PriceRunner


Data om produktet:

4,5W LED Krone pære med E14 lille fatning - der erstatter 40W. Denne V-Tac LED pære er designet til at erstatte traditionelle 40W pærer med en effekt på kun 4,5W. Den har en E14 lille fatning, som sikrer nem og hurtig installation i eksisterende lamper og armaturer.

Tilsluttes til 230V forsyning. Pæren er designet til at blive tilsluttet en standard 230V strømforsyning, hvilket gør det muligt at bruge den i de fleste boliger og kommercielle rum.

Lysstyrke på 470 lumens og en retningsbestemt spredning på 180 grader. Med en lysstyrke på 470 lumens er denne LED pære i stand til at skabe et klart og behageligt lys i rummet. Den har en retningsbestemt spredning på 180 grader, hvilket giver optimal belysning i hele området.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Med Samsung LED chip og 5 års producentgaranti. Denne LED pære er udstyret med en Samsung LED chip, som sikrer høj kvalitet og pålidelig ydeevne. Der medfølger også en 5 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at produktet er af god kvalitet.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører:

  • Varm hvid (3000K): Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner: 81 x Ø45 mm. Denne LED pære har dimensioner på 81 x Ø45 mm, hvilket sikrer en nem pasform i de fleste lamper og armaturer.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand. Bemærk venligst, at denne LED pære ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør ikke bruges udendørs eller i fugtige omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Form: P45.

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 19,00

Du sparer årligt 235 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke470 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4,5w
Erstat40w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde81 mm.
Diameter45 mm.
MaterialePVC
Iframe