V-Tac 4,5W LED pære
Samsung LED chip, P45, E14

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 4,5W LED pære er ideel til belysning hjemme eller på kontoret. Den har en E14 lille fatning og erstatter en traditionel 40W pære, hvilket sparer dig for energi og penge på din elregning.

Pæren kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 470 lumens. Spredningen er retningsbestemt med en vinkel på 180 grader, hvilket sikrer en behagelig belysning i rummet.

Det særlige ved denne LED pære er den høje lyskvalitet. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov og sikrer et naturligt lys i rummet.

Derudover er pæren udstyret med en Samsung LED chip, og du får 5 års producentgaranti. Dette sikrer en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

For at tilpasse belysningen til dine behov kan du vælge imellem to kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har blå eller gule toner og belyste emner fremstår helt naturlige.

Denne V-Tac LED pære har dimensionerne 81 x Ø45 mm og har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er egnet til indendørs brug og kan bruges i forskellige rum som stue, køkken, soveværelse eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Form: P45.

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 19,00

Du sparer årligt 235 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke470 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4,5w
Erstat40w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde81 mm.
Diameter45 mm.
MaterialePVC
Iframe