V-Tac 3,2W LED pære
Samsung LED chip, 12V, G4

Ny

Billigst på PriceRunner


V-Tac 3,2W LED pære er den perfekte løsning til dem, der ønsker at erstatte deres gamle pærer med en mere energieffektiv og miljøvenlig løsning. Med en lav effekt på kun 3,2W er denne lille pære i stand til at erstatte en 30W pære. Det betyder, at du kan spare en masse penge på din elregning på lang sigt.


Denne LED pære har en G4 fatning og skal tilsluttes til 12V forsyning. Med en lysstyrke på 385 lumens og en høj spredning på 300 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Lyskvaliteten er også i top, med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde.


Med en Samsung LED chip og en producentgaranti på 5 år, kan du være sikker på, at denne LED pære er i stand til at levere på lang sigt. Den er designet til at have en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Sammen med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.


Du kan vælge mellem to kulører på lyset, varm hvid og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, mens neutral hvid giver det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset.


Med dimensionerne på 46,5 x Ø16 mm og en IP20 klassifikation, er denne LED pære ikke modstandsdygtig over for vand. Det betyder, at du ikke kan bruge den i våde områder som badeværelser eller udendørs.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Længde uden ben: 38 mm. V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 47,00

Du sparer årligt 176 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke385 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug3,2w
Erstat30w
Spænding12V
EnergimærkeE (A-G)
Dimensioner
FatningG4
Højde46.5 mm.
Diameter16 mm.