V-Tac 6W LED spot
Samsung LED chip, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot spot med høj spredning, der sikrer at lyset kommer ud i hele rummet.

Med den høje spredning, opnås en mere jævn fordeling af lyset. 


V-Tac 6W LED spot er en energieffektiv belysningsløsning med en GU10 fatning, der erstatter en 55W pære. Denne LED spot kan tilsluttes til en 230V forsyning, og har en imponerende lysstyrke på 445 lumens og en bred spredning på 110 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Med en høj lyskvalitet på en RA værdi på 80-85, kan man forvente et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov.


Der er mulighed for at vælge mellem en dæmpbar og ikke-dæmpbar version af V-Tac 6W LED spot. Denne LED spot er udstyret med Samsung LED chip og 5 års producentgaranti, så man kan være sikker på en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan man forvente en lang levetid for hele produktet.


V-Tac 6W LED spot er tilgængelig i tre forskellige kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6400K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige. Kold hvid giver et koldt lys med tydelig blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.


V-Tac 6W LED spot har dimensioner på 55 x Ø50 mm, og er en ideel løsning til at skabe en energieffektiv og bæredygtig belysning. Med dens imponerende lysstyrke og lyskvalitet, kan man forvente et naturligt lys, der viser farverne på en flot og ægte måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat


Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 22,00

Du sparer årligt 320 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke445 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat55w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Iframe