HiluX D3 Tilt360
Full Spectrum LED Indbygningsspot, RA97, 3000K, Hvid

5714255010107
Ny

Billigst på PriceRunner
HiluX D3 Tilt360 – Full Spectrum LED Indbygningsspot

Opgrader dine belysningsprojekter med den innovative HiluX D3 Tilt360, en Full Spectrum LED indbygningsspot, der kombinerer fleksibilitet og høj ydeevne. Denne spot er designet til at møde kravene fra både moderne og traditionelle miljøer og er den ideelle løsning for enhver professionel installatør.

Fremragende Lyskvalitet og Tilpasningsmuligheder:

Full Spectrum LED: Med en Ra97-værdi giver HiluX D3 Tilt360 en exceptionel farvegengivelse, hvilket sikrer, at farverne i dit rum bliver levende og naturlige.
Farvetemperaturer: Tilgængelig i både 3000K og 2700K for at passe til forskellige præferencer og anvendelser.
Designvalg: Vælg mellem en stilfuld hvid eller elegant sort finish, der nemt kan integreres i enhver indretning.
Innovativ Design og Funktionalitet:

TILT360 Funktion: Dette spot har en unik TILT360 funktion, som tillader justering i alle retninger med et enkelt tryk, hvilket giver fuldstændig kontrol over lysretningen, perfekt for dynamiske og alsidige belysningsarrangementer.
Nem og Sikker Installation: Spotlyset kan installeres direkte i isoleringen, hvilket er ideelt for både nye projekter og udskiftning af gamle halogen spots i Ø55 huller.
Med sin lave indbygningshøjde på 37mm passer den i næsten alle lofter
Høj Anvendelighed og Sikkerhed:

Fleksibel Placering: Med en IP44-klassificering, er HiluX D3 Tilt360 sikret mod indtrængen af støv og vand, hvilket gør den egnet til installation både indenfor, udenfor og i vådrum.
Dæmpbarhed: Kan dæmpes ned til 1% med alle gængse lysdæmpere, hvilket giver mulighed for at tilpasse belysningen efter behov og præferencer.
Langvarig Drift og Garanti:

5 Års Garanti: Med en garanti på 5 år, understøtter dette spot en langvarig, pålidelig og vedligeholdelsesfri brug.
SCDM 2: Sikrer en ensartet farvekvalitet over tid, hvilket er kritisk for steder med flere lyskilder.
Optimal Lysfordeling:

40 Graders Spredning: En bred spredningsvinkel på 40 grader tilbyder en omfattende dækning, der er ideel for at oplyse større områder eller fremhæve specifikke elementer i rummet.


Effektiv og stilfuld belysning med HiluX D3 Tilt360

HiluX D3 Tilt360 er en indbygningsspot, der kombinerer høj kvalitet, effektivitet og stil. Med en effekt på 6W og mulighed for tilslutning til en 230V forsyning, leverer denne LED spot imponerende lysstyrke på 480 lumens. Den fokuserede lysstråle på 40 grader sikrer et præcist og kontrolleret lys, perfekt til at belyse specifikke områder i rummet.

Det der virkelig skiller HiluX D3 Tilt360 ud er den høje lyskvalitet med en imponerende RA værdi på 97, som sikrer en levende og naturtro farvegengivelse. Med en RA værdi på 95-99 kan du være sikker på, at alle farver vil se flotte og sprudlende ud under dette lys. Dette gør HiluX D3 Tilt360 ideel selv i de mest krævende situationer, hvor farvernes nøjagtige gengivelse er afgørende.

Denne LED spot kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken alt efter behov og stemning. Med dimensionerne 36 x Ø72 mm og et hul på 55 mm, er denne spot nem at integrere i din eksisterende indretning. Det IP44 ratingen betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til badeværelser eller andre rum med høj luftfugtighed.

HiluX D3 Tilt360 kommer med en integreret lyskilde, så du ikke behøver bekymre dig om at købe ekstra pærer. Denne LED indbygningsspot er designet til at opfylde dine behov for en kombination af kvalitet, funktionalitet og æstetik, og vil helt sikkert bidrage til at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem eller arbejdsplads.

Flere detaljer

DKK 189,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke480 lumens
Spredning40 grader
RA>= 97
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
Højde36 mm.
Diameter72 mm.
Hulstørrelse550 mm.
MaterialePlast / Aluminium
Iframe