HiluX D8 Tilt360
Full Spectrum LED Indbygningsspot, RA97, 3000K, Hvid

5714255010145
Ny

Billigst på PriceRunner
HiluX D8 Tilt360 – Full Spectrum LED Indbygningsspot

Introducer en ny standard for fleksibilitet og præcision i jeres belysningsprojekter med HiluX D8 Tilt360. Dette avancerede indbygningsspot tilbyder uovertruffen alsidighed og ekstraordinær lyskvalitet, perfekt til både kommercielle og private rum.

Produktegenskaber:

Høj Lyskvalitet: Med en imponerende Ra97-farvegengivelsesindeks og en lysstyrke på 640 lumen fra et 8W LED, sikrer HiluX D8 Tilt360 at farverne i jeres rum fremstår naturtro og klare. Vælg mellem farvetemperaturerne 3000K og 2700K for at skabe den ønskede atmosfære.
Fleksibilitet i Design: Den innovative TILT360-funktion tillader, at spottet kan kippes i alle retninger med et enkelt tryk, hvilket giver enestående fleksibilitet og mulighed for at rette lys hvor nødvendigt.
Installation og Brug:

Tilpasset til Forskellige Miljøer: Kan monteres både indenfor, udenfor og i vådrum takket være IP44-klassificeringen, hvilket gør det særdeles anvendeligt i en bred vifte af installationsmiljøer.
Nem Installation: HiluX D8 Tilt360 er designet til enkel montering i huller med diametre på 68-83 mm og kan installeres direkte i isoleringen, hvilket gør det til et ideelt valg for steder, der kræver en hurtig og effektiv opsætning.
Med en indbygningshøjde på kun 41mm. så passer den i næsten alle lofter
Elegant og Diskret: Med sit flade design og tynde kant, tilbyder denne indbygningsspot en subtil tilstedeværelse, der ikke forstyrrer rummets æstetik.
Langvarig Holdbarhed og Garanti:

5 Års Garanti: Udstyret med en udvidet garanti, understreger denne langvarige holdbarhed og tilbyder ro i sindet for både installatører og slutbrugere.
Dæmpningsfunktioner: Fuldt dæmpbar ned til 1% med alle gængse lysdæmpere, hvilket giver mulighed for at justere belysningsintensiteten præcist efter behov.


HiluX D8 Tilt360 LED Indbygningsspot

HiluX D8 Tilt360 LED Indbygningsspot

Effektiv og præcis belysning

Med HiluX D8 Tilt360 LED indbygningsspot får du en kraftig lyskilde med en effekt på 8W, der sørger for en lysstyrke på 640 lumens. Det fokuserede lys med en vinkel på 40 grader sikrer en præcis og kontrolleret belysning i rummet.

Høj lyskvalitet med RA97

Denne indbygningsspot fra HiluX har en imponerende RA værdi på 97, hvilket betyder at lyset er i en høj kvalitet med en naturlig farvegengivelse. Med en RA værdi på 95-99 er dette lys ideelt til selv de mest krævende situationer, da det viser alle farver på en levende og flot måde.

Fleksibel anvendelse og mulighed for dæmpning

Du kan tilslutte HiluX D8 Tilt360 LED indbygningsspot direkte til en 230V forsyning. Spotlyset kan desuden dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet.

Holdbar og vandtæt design

Med en IP44 rating kan denne indbygningsspot tåle fugtig luft og lette vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til badeværelser, køkkener og andre rum med høj luftfugtighed. Den har desuden dimensioner på 41 x Ø90 mm og kræver et hul med en størrelse på 68 mm til montering.

Integreret lyskilde og nem installation

HiluX D8 Tilt360 LED indbygningsspot leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og enkelt at montere og få belysning af høj kvalitet. Med denne indbygningsspot får du et stilfuldt design, pålidelig ydeevne og et naturligt lys, der skaber en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Flere detaljer

DKK 199,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke640 lumens
Spredning40 grader
RA>= 97
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
Højde41 mm.
Diameter90 mm.
Hulstørrelse680 mm.
MaterialePlast / Aluminium
Iframe