HiluX D1 Gen3
Full Spectrum LED Indbygningsspot, 2.8W, RA97 3000K, Sort

5714255010060
Ny

Billigst på PriceRunner
HiluX D1 Gen3 – Full Spectrum LED Indbygningsspot

For professionelle, der kræver teknisk avancerede og pålidelige belysningsløsninger, er HiluX D1 Gen3 indbygningsspotten det oplagte valg. Denne Full Spectrum LED spot er specialdesignet til både at forbedre æstetikken og optimere energieffektiviteten i ethvert rum.

Tekniske Egenskaber:

Høj Farvegengivelse: Med en Ra97 værdi, garanterer HiluX D1 Gen3 en ekstraordinær farvegengivelse, hvilket er ideelt for miljøer, hvor nøjagtig farvepræcision er nødvendig.
Energibesparelse: Denne spot forbruger kun 2.8W, hvilket gør den til en energieffektiv erstatning for traditionelle halogenspots.
Variabel Farvetemperatur: Tilgængelig i både 2700K og 3000K, giver mulighed for tilpasning til forskellige atmosfærer og præferencer.
Design og Installation:

Tilpasningsdygtig Design: Tilbydes i både sort og hvid, HiluX D1 Gen3 kan nemt integreres i et hvilket som helst designskema.
Nem Montering: Designet med en lav profil og mulighed for at passe i standard Ø55 huller, er denne spot perfekt til indbygning i både nye og eksisterende installationer i overskabe og møbler.
Genbrug af Eksisterende Installationer: Kan installeres med genbrug af eksisterende kabler, hvilket minimerer omkostningerne og kompleksiteten ved opgradering.
Fleksibel Kontrol og Kompatibilitet:

Dæmpbar Teknologi: Kan dæmpes effektivt med en kompatibel dæmpbar driver, hvilket tilbyder fuld kontrol over lysintensiteten.
Driver Fleksibilitet: Fungerer med den specialdesignede HiluX D1 driver, der kan håndtere op til 4 spots, men er også kompatibel med andre 12V DC LED drivere.
Spredningsvinkel:

Effektiv Lysfordeling: Med en spredningsvinkel på 40 grader, leverer denne LED spot en jævn og omfattende belysning, som er ideel til en bred vifte af applikationer.
Garanti og Pållidelighed:

5 Års Garanti: HiluX D1 Gen3 kommer med en udvidet garanti på 5 år, hvilket understreger dens holdbarhed og pålidelighed i langvarig brug.


HiluX D1 Gen3, Full Spectrum LED Indbygningsspot

Detaljer om produktet

Effekt og tilslutning

Effekt: 2.8W

Tilslutning: Tilsluttes til 12V forsyning

Lysstyrke og spredning

Lysstyrke: 250 lumens

Spredning: 60 grader

Lyskvalitet

Højeste lyskvalitet: med en RA værdi på 97. Dette sikrer et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til selv de mest krævende situationer.

Dæmpbarhed og dimensioner

Kan dæmpes: Ja

Dimensioner: 13 x Ø68 mm

Hul størrelse: 560 mm

Vandtæthed og lyskilde

IP-klassificering: IP44 - Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten

Lyskilde: Med integreret lyskilde

Flere detaljer

DKK 99,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke250 lumens
Spredning60 grader
RA>= 97
Effekt og spænding
Forbrug2.8w
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
Højde13 mm.
Diameter68 mm.
Hulstørrelse560 mm.
MaterialePlast / Aluminium
Iframe