Filter

Filter

Kabeltromler

Find den bedst egnede kabeltromle her

Kabeltromler er praktiske i en lang række situationer. Hos MrPerfect finder du et udvalg af kabeltromler og kabelruller lige til det formål, du skal bruge dem til. Der er mange tilfælde, hvor en kabeltromle eller -rulle er utrolig praktisk. Eksempelvis hvis der er langt til den nærmeste stikkontakt.
Med en kabeltromle sikrer du dig god tilgængelighed til strøm. Samtidig har kabeltromler den fordel, at der er flere stikudtag, og dermed er der plads til flere eldrevne maskiner på en gang.
Med kabeltromlerne fra MrPerfect kan du vælge mellem flere forskellige længder på ledningen. Dermed kan du finde en, der bedst egner sig i forhold til det projekt, du står over for. Skal kabeltromlen kunne tåle fugt og vandstænk, så kig efter IP-klassificeringen IP44. På den måde er du sikret, at tromlen kan afvise eventuel fugt.
 

Varer i høj kvalitet 

Iblandt udvalget af kabeltromler fra MrPerfect finder du blandt andet nogle, der er fra brandet V-Tac. V-Tac er den tredje største LED producent i Europa, og virksomheden er kendt for høj kvalitet og et bredt sortiment.
V-Tac står også bag en del andre produkter her vores i webshop, hvor vi sælger en lang række produkter inden for LED lys. Hos MrPerfect rådgiver og sælger vi både til private og erhverv. I webshoppen kan du blandt andet finde øvrige produkter inden for el-artikler så som samlebokse, sensorer og dæmpbare drivers.
Derudover kan du finde LED lyskilder, der egner sig både i private hjem og på kontorer og gange i virksomheder. For eksempel LED lysstofrør og LED strips. Begge dele giver et godt lys og kan anvendes meget forskelligt. 24V LED strips er blandt andet populære i lastbiler, da de er nemme at sætte op. 
 

Tøv ikke, hvis du har spørgsmål

Foruden førnævnte LED lyskilder kan du også finde mere traditionelle lyskilder i vores udvalg. Heriblandt glødetrådspærer. Vi sælger ligeledes en del LED pærer, der minder om de traditionelle lyskilder, og som giver det samme lys. Dem kan du finde i kategorien med dekorative pærer.
MrPerfect er en 100% dansk webshop, og vi har også dansk lager – og så er vi specialister inden for LED lys med mange års erfaring bag os. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail
Er du erhvervskunde med behov for en større ordre, så tag fat i os for at høre nærmere om muligheden for at opnå mængderabat.
Ofte stillede spørgsmål om kabeltromler
Hvad er fordelen ved en kabeltromle?
En af fordelene ved en kabeltromle er, at du får en god tilgængelighed til strøm langt fra et stikkontakt. Derudover er der flere stikudtag.
Hvilken forskel er der på kabeltromler?
Der kan være en forskel på kabeltromler, der består i længden af ledningen. Derudover er nogle kabeltromler egnet til at være i fugtige miljøer.
Hvordan ved jeg, om en kabeltromle tåler fugt?
Hvis du skal bruge en kabeltromle, der tåler fugt, skal du kigge efter, om tromlen er mærket med "IP44". Det betyder, at tromlen kan tåle fugt og vandstænk.