Filter

Pris
DKK 215 DKK 216
Filter

Blæsere

 • V-Tac gulvventilator
  40W, 3 hastigheder, hvid, Ø41 cm
  DKK 269,00 inkl moms.
  På lager.

  Praktisk gulvventilator fra V-Tac.Kan bruges på kontoret, i køkkenet eller andre steder der er brug for et ekstra pust.Vælg mellem 3 hastigheder.Ø41 cm ventilator.Justerbar højde - maks. 120 cm.

  Læs mere

Ventiler luften i rummet med en effektiv blæser

Er det varmt, og har du brug for en god blæser? Hos MrPerfect kan du finde en effektiv blæser eller ventilator, så du kan blive kølet af i sommervarmen. Det kan være på kontoret, i stuen eller i campingvognen. 
Hos MrPerfect finder du blæsere til forskellige formål. Der er eksempelvis ventilatorer, der kan stå på gulvet og blæse samt såkaldte bordventilatorer, der er nemme at sætte op i højden på et bord, en taburet eller lignende. Fælles for alle blæserne gælder det, at de er effektive til at ventilere luften.
 

Skift hastighed på ventilatoren

Når du klikker ind på det enkelte produkt, kan du læse flere detaljer så som forbrug i watt. Du kan også se, hvor mange forskellige hastigheder, blæseren kan køre med.
Det er praktisk at kunne skifte hastighed. Det kan eksempelvis være brugbart, hvis man har brug for en stille vind for at holde det varme vejr ud. Eller omvendt hvis man har brug for at lufte et rum godt igennem, inden man skal opholde sig der, så er det praktisk at kunne sætte ventilatoren på maksimal hastighed.
Foruden blæsere kan du i udvalget hos MrPerfect også finde insektfangere. De er ligeledes praktiske til kontorer, campingvognen eller værkstedet. Insektfangerne er lavet med indbygget UV LED rør, der tiltrækker insekterne.
 

Høj kvalitet

MrPerfect er en dansk webshop med et dansk lager. Vi har mange års erfaring og har udvalgt de bedste produkter til vores kunder. Heriblandt fra virksomheden V-Tac – og det er V-Tac, der står bag en del af udvalget af blæsere hos MrPerfect.
V-Tac, der har hovedsæde i London, er Europas tredje største LED producent. De er kendt for høj kvalitet og samarbejder blandt andet med Samsung om at udvikle innovative produkter, der lever op til europæiske krav og standarder.
 

Se vores øvrige udvalg inden for LED

MrPerfect er specialister inden for LED, og vi har en lang række produkter med LED teknologi. Vi rådgiver og sælger både til private og erhverv. Er du erhvervskunde, kan du kontakte os for at høre nærmere om muligheden for at opnå mængderabat i forbindelse med en større ordre.
Når det kommer til LED lys, kan du eksempelvis finde en lang række produkter inden for LED lysstofrør. LED lysstofrør egner sig godt til kontorer og gange, men er også populært i køkkenet. Blandt udvalget finder du både armaturer med og uden LED lys. Derudover kan du finde lysstofrør i dæmpbare versioner.
Har du spørgsmål til ventilatorerne eller vores øvrige varer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail.
Ofte stillede spørgsmål til ventilatorer
Hvad forbruger en blæser i watt?
Det er forskelligt fra blæser til blæser, hvad den forbruger i watt. For dem i udvalget hos MrPerfect er forbruget typisk omkring 40-45 watt.
Hvilke typer ventilatorer findes der på markedet?
Der er forskellige ventilatorer på markedet. Du kan blandt andet finde en bordventilator samt en gulvventilator.
Hvorfor er ventilatorer effektive i sommervarmen?
En ventilator hjælper med at ventilere luften, så du får et køligt blæs ud i rummet. Dermed føles lokalet ikke nær så varmt.