LEDlife KAPPA4 LED pære
4W, dæmpbar, 12V, GY6.35

Ny

Billigst på PriceRunner
Dimensioner: 48 x Ø14 mm.
Længde uden ben: 35 mm.


Effektiv og dæmpbar belysning med LEDlife KAPPA4 LED pære

LEDlife KAPPA4 LED pære er en energieffektiv og alsidig lyskilde, der er ideel til brug i forskellige typer rum og armaturer. Med en effekt på 4W og mulighed for at tilslutte den til en 12V forsyning, er denne LED pære en omkostningseffektiv løsning til både privat og kommercielt brug.

Med en lysstyrke på 280 lumens kan LEDlife KAPPA4 LED pære levere tilstrækkeligt lys til de flestes behov. Den har også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte og viser alle farver på en flot og præcis måde. Du kan derfor nyde et behageligt og klart lys med denne LED pære.

En af fordelene ved LEDlife KAPPA4 LED pære er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Uanset om du har brug for en lys og energigivende belysning eller en blød og afstressende atmosfære, kan du nemt tilpasse belysningen med denne funktion.

LEDlife KAPPA4 LED pære findes i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 3000K. Den varme kulør skaber en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Det er perfekt til brug i stuer, soveværelser eller andre rum, hvor du ønsker at skabe en behagelig og indbydende stemning.

Med dimensionerne 48 x Ø14 mm passer LEDlife KAPPA4 LED pære nemt og enkelt ind i forskellige armaturer og lamper. Den er let at installere og kan bruges i både private og kommercielle rum.

Samlet set er LEDlife KAPPA4 LED pære en pålidelig, energibesparende og alsidig belysningsløsning. Med sin høje lyskvalitet, dæmpbar funktion og varme hvide kulør, er denne LED pære perfekt til at skabe en behagelig atmosfære, hvor du kan nyde det naturlige og ægte lys.

Flere detaljer

DKK 58,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke280 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
Højde48 mm.
Diameter14 mm.
Iframe