V-Tac rund 15W LED loftslampe
IP44, Ø20cm, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot hvid LED loftslampe.

Monteres nemt på loftet. 

Høj spredning, der sikrer en pæn belysning i hele rummet.
Produktbeskrivelse

Denne V-Tac rund 15W LED loftslampe er en praktisk og stilfuld belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Dens kompakte størrelse på 48 x Ø200 mm gør den ideel til både små og mellemstore rum. Med en effekt på 15W og en lysstyrke på 1850 lumens sikrer den en kraftig og klar belysning.

Lampen er specielt designet til at tilsluttes til 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem. Du behøver ikke bekymre dig om ekstra ledninger eller transformatorer.

En af de vigtigste funktioner ved denne loftslampe er dens høje spredning på 120 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en ensartet og behagelig belysning i hele rummet uden nogen mørke pletter eller blænding.

Denne version af loftslampen kommer i en varm hvid kulør (3000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Det er med til at skabe en hyggelig stemning og sætte en afslappet tone i rummet.

IP44 klassificeringen på denne loftslampe betyder, at den er tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den egnet til badeværelser, toiletter, køkkener og andre områder, hvor der kan være fugt i luften.

En ekstra fordel ved denne loftslampe er, at den leveres med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe en separat pære. Du får en komplet belysningsløsning i én pakke. Dette gør også den samlede installation nemmere og mere bekvem.

Samlet set er V-Tac rund 15W LED loftslampen det ideelle valg, hvis du ønsker en kraftfuld, jævn og behagelig belysning i dit rum. Den kombinerer høj lysstyrke med en varm kulør og er desuden nem at installere. Vær opmærksom på dens IP44 klassificering, så du kan placere den i de rigtige områder.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat


Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 205,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1850 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug15w
Spænding230V
Spændingsinterval180-245V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde48 mm.
Diameter200 mm.
Iframe