V-Tac 40W Designer loftlampe
Ø40cm, Justerbar kulør og dæmpning via fjernbetjening

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og drej efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Medfølgende infrarøde fjernbetjening gør det muligt at skifte mellem varm, neutral eller koldt lys.

Lampen kan også dæmpes via fjernbetjening, samt indstilles til automatisk at slukke efter 30, 60 eller 90 minutter.


V-Tac 40W Designer loftlampe, Ø40cm, Justerbar kulør og dæmpning via fjernbetjening

Denne V-Tac 40W Designer loftlampe er den perfekte belysningsløsning til ethvert hjem. Den har en elegant og moderne design, der vil passe smukt ind i enhver indretningsstil.

Med en effekt på 40W kan denne loftlampe nemt belyse et rum med en tilstrækkelig mængde lys. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, så man nemt kan få glæde af dens lysende kraft.

Med en lysstyrke på 2800 lumens og en spredning på 120 grader får du en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette sikrer, at alle områder bliver godt belyst uden skygge eller mørke hjørner.

En vigtig faktor at overveje ved valg af en loftlampe er lyskvaliteten. Denne V-Tac loftlampe har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver klart og ægte. Dette gør lampen egnet til de fleste behov og sikrer en behagelig belysning i ethvert rum.

En anden praktisk funktion ved denne loftlampe er dens dæmpningsmulighed. Du kan justere lysstyrken efter behov ved hjælp af fjernbetjeningen. Dette giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning i rummet, uanset om det er til afslapning eller aktivitet.

Med dimensioner på 75 x Ø410 mm passer denne loftlampe perfekt ind i rum med en bredde på 40 cm. Den har også en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den placeres i rum uden risiko for at blive udsat for fugt eller vandstænk.

En praktisk fordel ved denne loftlampe er dens integrerede lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe og installere separate lyskilder. Du får alt, hvad du har brug for i en enkelt og stilfuld enhed.

Opgrader dit hjem med denne imponerende V-Tac 40W Designer loftlampe. Med dens justerbare kulør, dæmpningsmuligheder og elegante design vil den helt sikkert være et blikfang, samtidig med at den skaber en behagelig og funktionel belysning i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 521,00

- +

  • 3-i-1
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug40w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:175-265V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde75 mm.
Diameter410 mm.
MaterialeABS+Aluminium
Iframe