V-Tac væg- eller loftmonteret LED exit skilt
2W, Samsung LED chip, 140 lumens

Ny

Billigst på PriceRunner

Et flugtvejsskilt med lys er anvendeligt alle steder, hvor man kan få brug for klart at kunne finde nødudgangen hurtigt ved hjælp af et nødudgang skilt. Det er ofte et lovkrav i visse bygninger at der er en flugt procedure og i disse tilfælde er det en fordel at have overvejet et flugtvejsskilt med LED.
 
Der medfølger et NI-Cd 4.8V, 600mAH batteri, som kan lyse i op til 3 timer og skal så genoplades i 12 timer.
 
Den har to indstillinger:

  1. Altid tændt.
  2. Slukket og tænder, hvis strømmen går.

Der medfølger 4 pictogrammer.


Data om produktet:

Det væg- eller loftmonterede V-Tac LED exit skilt er et energieffektivt og pålideligt produkt. Med en effekt på 2W er det et energibesparende valg, der samtidig leverer en lysstyrke på 140 lumens. Det betyder, at skiltet er klart synligt og nemt at læse i nødsituationer.

Skiltet tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere. Det er ideelt til anvendelse i kontorer, offentlige bygninger eller andre steder, hvor nødudgange skal være tydeligt markeret.

V-Tac skiltet er udstyret med en Samsung LED chip, hvilket sikrer god kvalitet og lang holdbarhed. Derudover tilbyder producenten en 3 års garanti, hvilket er en ekstra tryghed.

Findes i:

Skiltet fås i en kold hvid (6000K) farvetone. Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Normalt bruges denne farvetone sjældent i Skandinavien, men den er populær til anvendelse i malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner:

Skiltets dimensioner er 380 x 51 x 195 mm, hvilket giver det en kompakt størrelse, der nemt kan monteres på en væg eller i loftet.

Det skal bemærkes, at skiltet har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er vandtæt. Det bør derfor ikke anvendes i våde eller fugtige omgivelser.

Skiltet leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og udskifte. Det er et pålideligt og energieffektivt valg, der vil sikre, at nødudgange er tydeligt markerede og synlige.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 488,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar
Forventes på lager igen: 23/04/2024

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke140 lumens
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
Højde51 mm.
Bredde380 mm.
Dybde195 mm.
Iframe