V-Tac loftmonteret/indbygget LED exit skilt
2W, Samsung LED chip

VT-522-S
Ny

Billigst på PriceRunner

Et flugtvejsskilt med lys er anvendeligt alle steder, hvor man kan få brug for klart at kunne finde nødudgangen hurtigt ved hjælp af et nødudgang skilt. Det er ofte et lovkrav i visse bygninger at der er en flugt procedure og i disse tilfælde er det en fordel at have overvejet et flugtvejsskilt med LED.

Der medfølger et NI-Cd 4.8V, 600mAH batteri, som kan lyse i op til 3 timer og skal så genoplades i 12 timer.
 
Den har to indstillinger:

  1. Altid tændt.
  2. Slukket og tænder, hvis strømmen går.

Der medfølger 4 pictogrammer.


V-Tac loftmonteret/indbygget LED exit skilt, 2W, Samsung LED chip

Det loftmonterede/indbyggede LED exit skilt fra V-Tac er en pålidelig og energieffektiv løsning til at sikre korrekt nødudgangsmarkering i forskellige bygninger. Med en effekt på 2W og tilslutning til 230V forsyning er det både økonomisk og nemt at installere.

Lysstyrken på 160 lumens sikrer, at exit skiltet er tydeligt synligt, selv i mørke eller røgfyldte omgivelser. Den høje lysstyrke bidrager til at guide folk sikkert ud af en bygning under nødsituationer.

Produktet er udstyret med en Samsung LED chip, der er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed. Med den integrerede lyskilde er der ikke behov for at købe ekstra pærer eller lysrør, hvilket gør det nemt at vedligeholde.

Exit skiltets dimensioner er 335 x 200 x 46 mm, hvilket gør det velegnet til montering på lofter eller indbygning i vægge. Den slanke og minimalistiske stil passer til forskellige arkitektoniske designs og kan nemt integreres i forskellige rum.

Produktet har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det kan derfor installeres indendørs, hvor det ikke udsættes for direkte sprøjt af vand.

Med en 5 års producentgaranti sikrer V-Tac, at kunderne kan stole på produktets kvalitet og holdbarhed. Produktet er designet til at opfylde sikkerhedsstandarder og er velegnet til brug i både private og kommercielle bygninger.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 505,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke160 lumens
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
Højde200 mm.
Bredde335 mm.
Dybde46 mm.
Iframe