LEDlife T5-ULTRA85 EXT
Ekstern driver, 13W LED rør, 84,9 cm

Ny

Billigst på PriceRunner

Der medfølger extern driver, der monteres i lampen.

Passer i armatur til de tyndere T5 rør med G5 fatning.


LEDlife T5-ULTRA85 EXT er et fantastisk LED rør, der har en imponerende evne til at erstatte traditionelle lysstofrør på 84.9 cm med en effekt på kun 13W. Dette betyder, at du kan opnå en energibesparelse på op til 67% ved at skifte til dette produkt.


For at sikre en nem installation, kan det let tilsluttes til en 230V forsyning. Det har en lysstyrke på 2080 lumens og en høj spredning på 160 grader, hvilket giver en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan opleve et klart og godt belyst rum uden mørke områder eller blændende lyspunkter.


En af de bedste funktioner ved LEDlife T5-ULTRA85 EXT er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farverne flot og ægte. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov, og du vil opleve en bedre belysning af rummet.


Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, sikrer en lang levetid for hele produktet.


Du kan vælge mellem 2 kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4200K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.


LEDlife T5-ULTRA85 EXT har dimensioner på 849 x Ø17 mm, hvilket gør det nemt at installere i diverse lamper eller armaturer. Sammenfattende er dette LED rør et fantastisk valg for enhver, der ønsker at opgradere deres belysning til en mere energieffektiv, pålidelig og høj kvalitets lyskilde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 207,00

Du sparer årligt 170 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4200K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2080 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug13w
Erstat39w
Spænding230V
EnergimærkeC (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningT5 / G5 rør
Bredde849 mm.
Diameter17 mm.