LEDlife LUX4 LED spotpære
4,5W, dæmpbar, 12V, MR16 / GU5.3

Ny

Billigst på PriceRunner

12V AC/DC.

Passer til MR16 sokkel og loftspot/downlight.

God linse der giver en perfekt spredning.


Data om produktet

LEDlife LUX4 LED spotpære er en energieffektiv og holdbar løsning til belysning af hjemmet. Denne LED spotpære er dæmpbar og har en effekt på 4,5W, hvilket svarer til en traditionel pære på 55W. Dette gør den ideel til at erstatte dine gamle og energislugende pærer og spare på strømregningen. Den er designet med en MR16 / GU5.3 fatning, hvilket gør den let at installere og udskifte i dine eksisterende lamper.

Tilsluttes til 12V forsyning

For at kunne bruge denne spotpære skal den tilsluttes en 12V forsyning. Dette gør den velegnet til brug i både private hjem og professionelle miljøer.

Lysstyrke og spredning

Denne LED spotpære har en lysstyrke på 475 lumens og en spredningsvinkel på 60 grader. Dette giver en jævn og bred belysning, der er ideel til både generel belysning og opretning af specifikke områder.

Høj lyskvalitet

LEDlife LUX4 LED spotpære leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises korrekt og naturligt, hvilket er vigtigt for en behagelig og æstetisk oplevelse. Denne lyskvalitet opfylder behovene hos de fleste brugere og er egnet til både hjemmebrug og professionelle miljøer.

Dæmpbar

Denne LED spotpære er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Lang levetid og driftssikkerhed

Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikrer denne spotpære en lang og sikker drift i op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Den er udstyret med en professionel og driftssikker driver og har en god køling, hvilket bidrager til produktets lange levetid og pålidelighed.

Kulør på lyset

LEDlife LUX4 LED spotpære findes i kuløren varm hvid (2800K). Denne varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning i rummet.

Dimensioner

Denne spotpære har dimensionerne 50 x Ø50 mm. Den kompakte størrelse gør den velegnet til brug i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 28,00

v. 10+  DKK 25,20

Du sparer årligt 333 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Dæmpbar
Forventes på lager igen: 15/04/2024

 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør2800K
Lysstyrke475 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4,5w
Erstat55w
Spænding12V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningMR16
Højde50 mm.
Diameter50 mm.
Iframe