Filter

Pris
DKK 2 DKK 306
Filter

12V

Find det rette tilbehør til LED strips

Er du ved at sætte LED strips op, og mangler du det vigtigste tilbehør, før lyset kan tændes? Så find det hos MrPerfect. Vi har alt, der er nødvendigt for at få LED strips til at lyse op i mange, mange timer. Lige fra en trådløs dæmper med fjernbetjening til DC hun- og hanstik.
LED strips er brugbare til mange forskellige rum og funktioner. De er nemme at sætte op, og lysene skaber en fantastisk stemning. Prøv at hænge dem op i loftet langs væggen og oplev rummet på en helt ny måde. Eller sæt dine strips under sengen og få automatisk lyst gulvet op, når du træder ud af sengen en mørk vintermorgen.
men hos MrPerfect stopper kreativiteten med strips ikke her. Vi har nemlig også sørget for, at udvalget af farver er stort. Dermed kan du få lige den farve til at lyse op, som du ønsker. Samtidig forhandler vi også vækstlamper, der er lavet med LED strips, og som giver det optimale lys for, at planterne kan vokse.
 

Det rigtige tilbehør

Med LED strips får du en praktisk måde at opsætte lys på. Den lange række af små LED lys giver en helt anden oplevelse end standerlampen i hjørnet eller loftslampen. De forskellige strips er også egnet til at sætte op rundt om et spejl. På den måde får du altid et godt lys, der viser alle detaljer, når du ser dig selv i spejlet.
Men uden det rigtige tilbehør til LED strips kommer man ikke langt. Derfor har vi hos MrPerfect alt, hvad du behøver inden for tilbehør til LED strips. Vi har eksempelvis en lang række forskellige lysdæmpere, der er trådløse og lysdæmpere med ledning samt med eller uden fjernbetjening.
Ved at bruge en lysdæmper til LED strips kan du justere lyset alt efter behov. Hvis du har brug for at kunne se, hvilket tøj der egentlig er i garderobeskabet, skruer du bare op for lyset, og omvendt – hvis tiden er mere til hygge, så dæmpes lyset let ved hjælp af lysdæmperen.
 

Sluk lyset blot med en berøring

Foruden førnævnte tilbehør kan du også finde en touch afbryder i vores sortiment. Med touch afbryderen kræver det blot en hurtig berøring på touch knappen for at slukke eller tænde lyset. Nemmere bliver det næppe. Derudover kan du dæmpe lyset og skrue op for styrken ved hjælp af et længere tryk.
Hos MrPerfect har vi specialiseret os inden for LED, og skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig hellere end gerne videre med svar og rådgivning.
Ofte stillede spørgsmål til 12V LED strips tilbehør
Hvilket tilbehør er der til LED strips?
Du kan finde meget smart tilbehør til LED strips. Prøv for eksempel med en lysdæmper, så du kan skrue op og ned for styrken af lyset alt efter behov.
Hvordan sætter man LED strips op?
Det er nemt at opsætte LED strips. Mange strips har tape på bagsiden, og du kan sætte dine LED strips ekstra godt fast ved hjælp af monteringsklips, som fås hos MrPerfect. 
Kan LED strips tænde og slukke automatisk?
LED strips kan godt tænde og slukke automatisk. Det er genialt, hvis du eksempelvis har LED strips under din seng. Når du svinger benene ned på gulvet om morgenen, tænder lyset af sig selv.