LEDlife GX24D LED pære
11W, 360°, milky glas

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

LEDlife GX24D LED pære er en energieffektiv lyskilde med et imponerende lysudbytte. Med sin G24 fatning er den nem at installere og tilslutte til en standard 230V forsyning.

Lyspæren har en effekt på 11W, hvilket svarer til en traditionel glødepæres lysstyrke. Med en lumen på 1200 og en bred spredning på 360 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet.

Et vigtigt kriterie for en god lyskilde er lyskvaliteten. LEDlife GX24D LED pæren lever op til dette med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en ægte og flot måde. Dette naturlige lys er ideelt til de flestes behov.

Du kan vælge mellem en dæmpbar og en ikke-dæmpbar version af pæren. Den dæmpbare version giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov og ønsker.

En ekstra fordel ved denne LED pære er, at den er flicker free eller flimmer fri. Dette betyder, at lyset ikke flimrer, hvilket er vigtigt for personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor et stabilt lys er vigtigt.

Med brug af LED af højeste kvalitet er lang og sikker drift på op til 50.000 timer garanteret. Pærens lysstyrke falder minimalt over tid, hvilket sikrer langvarig brug. Derudover er pæren udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, der forlænger pærens levetid.

Kulør på lyset:

LEDlife GX24D LED pæren findes i en varm hvid kulør på 3000K. Dette varme lys skaber en behagelig og afstressende atmosfære og bidrager til en hyggelig stemning i rummet.

Dimensioner:

Pæren har følgende dimensioner: 140 x Ø50 mm. Denne størrelse sikrer, at pæren passer perfekt ind i de fleste lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 165,00

v. 10+  DKK 148,50

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke1200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug11w
Spænding230V
Spændingsinterval100-240V AC, 50/60HZ
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG24
Højde140 mm.
Diameter50 mm.
Iframe