S-D
Forbindelsesstykke, 10mm

sp.WOJ+01572
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse - S-D Forbindelsesstykke 10mm

S-D Forbindelsesstykke 10mm

Produktbeskrivelse:

Det S-D forbindelsesstykke er et praktisk og alsidigt tilbehør til din belysning. Med en størrelse på 10mm passer det perfekt til de fleste LED-strimler eller andre lyskilder, og sikrer en pålidelig forbindelse til din 12V strømforsyning.

Lysets kvalitet er i fokus med dette forbindelsesstykke. Med en imponerende høj RA-værdi på 80-85, opnår du en lyskvalitet, der gør farverne naturlige og levende. Uanset om det er i en stue, et køkken eller et kontor, vil lyset fra dette forbindelsesstykke fremhæve rummets skønhed på en ægte måde.

En praktisk funktion ved dette forbindelsesstykke er muligheden for at dæmpe lyset. Dette giver dig fuld kontrol over lysstyrken og skaber den ønskede stemning og atmosfære i rummet. Uanset om det er en hyggelig aften derhjemme eller en professionel belysning i en butik, kan dette forbindelsesstykke tilpasses efter behov.

Med en nem installation og holdbar konstruktion er dette forbindelsesstykke en pålidelig og langvarig løsning til din belysningsbehov. Det er designet til at opfylde de fleste behov og give dig den lyskvalitet, du fortjener.

Samlet set er S-D forbindelsesstykke 10mm det ideelle valg for enhver, der ønsker en pålidelig, kvalitetsbelysning med mulighed for tilpasning. Med fokus på lyskvalitet, holdbarhed og funktionalitet er dette produkt en investering i et godt oplyst og smukt rum.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 6,50

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Spænding12V
Dimensioner
Iframe