LEDlife T8-Pro33
5W LED rør, 33 cm

Ny

Billigst på PriceRunner

Instant fit - Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 

Ved dobbeltarmatur skal der dog laves en mindre elektrisk ændring - denne må du gerne selv lave. Der medfølger naturligvis dansk guide. 


LEDlife T8-Pro33, 5W LED rør, 33 cm

Dette LED rør er en effektiv erstatning for traditionelle lysstofrør og leverer imponerende lysstyrke på trods af sit lave strømforbrug på kun 5W. Med en længde på 33 cm kan det nemt installeres i forskellige miljøer, herunder boliger, kontorer og butikker.

Et af de store fordele ved dette LED rør er dets evne til at tilsluttes direkte til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og let.

Med en lysstyrke på 675 lumens og en bred spredning på 180 grader sikrer dette LED rør en jævn og ensartet fordeling af lys, hvilket gør det velegnet til forskellige belysningsbehov.

LEDlife T8-Pro33 har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der præcist og ægte viser alle farver. Dette gør det ideelt til at skabe et behageligt og naturligt belysningsmiljø. Med denne lyskvalitet vil det imødekomme langt de flestes behov.

Takket være brugen af LED af den højeste kvalitet har dette LED rør en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer, med minimal reduktion i lysstyrken. Sammen med en pålidelig og professionel driver samt effektiv køling kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Dette LED rør kommer i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4200K). Den varme kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, ideel til hyggelige stunder. Den neutrale kulør giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste genstande fremstår helt naturlige.

Med dimensionerne 330 x Ø30 mm passer dette LED rør nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Dens kompakte størrelse gør det ideelt til små rum, hvor pladsen er begrænset.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 133,00

Du sparer årligt 32 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4200K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke675 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat10w
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG13
Bredde330 mm.
Diameter30 mm.
Iframe