V-Tac 78W strømforsyning til LED strips
12V DC, 6.5A, IP44 vådrum

VT-23079.12V
Ny

Billigst på PriceRunner

12V / 6,5A strømforsyning.

78W.

Perfekt til LED strips.

DC stik: 5,5 x 2,1 mm.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.


Effektiv og holdbar strømforsyning til LED strips

Denne V-Tac 78W strømforsyning er specielt designet til at levere pålidelig og stabil strøm til dine LED strips. Med en effekt på 78W kan den nemt håndtere flere LED strips på én gang og sikre en jævn og ensartet belysning i dit hjem eller kontor.

Let installation og fleksibel brug

Denne strømforsyning er nem at installere og kan tilsluttes direkte til en standard 230V strømforsyning. Den leverer en konstant spænding på 12V DC, som er nødvendig for at drive dine LED strips.

Med dimensionerne 120 x 33 x 55 mm er denne strømforsyning kompakt og let at placere, uanset om du ønsker at montere den bag dine møbler eller gemme den væk i et skab. Det gør den ideel til både private hjem og professionelle miljøer.

Vandafvisende design til vådrum

Denne strømforsyning er designet til at kunne anvendes i vådrum, da den har en IP44-klassificering. Det betyder, at den kan tåle fugtig luft og lette vandstænk på fronten uden at blive beskadiget. Dette gør den til det perfekte valg til badeværelser, køkkener og andre områder, hvor fugt og vand kan være til stede.

Uanset om du har brug for at opgradere din eksisterende belysning eller skabe en helt ny atmosfære, er denne V-Tac 78W strømforsyning til LED strips det ideelle valg. Med dens holdbarhed, lette installation og vandafvisende design kan du være sikker på at få den bedste belysning til et hvilket som helst rum i dit hjem eller på din arbejdsplads.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 123,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug78w
Spænding230V
Dimensioner
Højde33 mm.
Bredde120 mm.
Dybde55 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe