V-Tac 78W strømforsyning til LED strips
12V DC, 6.5A, IP44 vådrum

VT-23079.12V
Ny

Billigst på PriceRunner

12V / 6,5A strømforsyning.

78W.

Perfekt til LED strips.

DC stik: 5,5 x 2,1 mm.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.


Effektiv Strømforsyning til LED-belysning

Den ideelle løsning til dine LED-strips er her med en 78W strømforsyning der leverer stabil og effektiv strøm. Dette produkt er specielt designet til LED-belysning, hvilket sikrer optimal ydeevne og lang levetid for dine lysinstallationer.

Specifikationer

  • Effekt: 78W
  • Indgangsspænding: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Udgangsspænding: Leverer 12V DC
  • Udgangsstrøm: 6.5A
  • Dimensioner: 120 x 33 x 55 mm
  • IP44 Klassifikation: Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten

Sikker og Holdbar

Med en IP44 klassifikation er denne strømforsyning designet til sikker brug i vådrum. Den kan modstå fugtige omgivelser og vandstænk, hvilket gør den ideel til anvendelse i badeværelser eller køkkener, hvor fugtighedsniveauet kan være højt. Denne robusthed sikrer en holdbar løsning, der kan modstå de generelle udfordringer ved daglig brug.

Kompakt Design

Denne strømforsyning er kompakt i størrelsen med dimensioner på 120 x 33 x 55 mm. Det pladsbesparende design gør det nemt at integrere enheden i forskellige installationsmiljøer, uden at det går på kompromis med produktets funktionalitet eller effektivitet. Den kompakte størrelse sikrer også nem installation og fleksibilitet i placering.

Pålidelig Ydeevne

Strømforsyningen er i stand til at levere en konstant udgangsstrøm på 6.5A ved 12V DC, hvilket garanterer en pålidelig og konstant strømforsyning til dine LED-strips. Denne stabilitet er afgørende for at sikre dine lysinstallationers optimale funktion og levetid. Produktet er designet til at minimere energitab og øge effektiviteten, hvilket reducerer elforbruget og sikrer besparelser på længere sigt.

Ideel til Alle LED Installationer

Uanset om du ønsker en stilfuld belysning i dit hjem eller effektiv brug i kommercielle installationer, så er denne strømforsyning den rette løsning. Den er perfekt til både indendørs og semi-udendørs applikationer, hvor fugt eller vandstænk kan forekomme. Dens høje kvalitet og pålidelighed gør den til en yndet favorit blandt både gør-det-selv entusiaster og professionelle installatører.

Gør dine lysinstallationer sikrere, mere effektive og driftsikre med denne professionelle V-Tac 78W strømforsyning til LED strips.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 123,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug78w
Spænding230V
Dimensioner
Højde33 mm.
Bredde120 mm.
Dybde55 mm.
MaterialeABS Plastik