100W strømforsyning
12V DC, 8,3A, IP67 vandtæt

power.100W.12V.wp
Ny

Billigst på PriceRunner

IP67 vandtæt 12V strømforsyning.

12V DC 100W.
​Virker fra 3W til 100W forbrug.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED pærer, spots og strips.
Dimensioner: 7 x 20,4 x 4,2 cm


Effektiv strømforsyning til LED belysning

Denne 100W strømforsyning er specifikt designet til at levere 12V strøm til LED belysningssystemer. Ved at tilslutte den til en 230V strømforsyning kan du nyde godt af pålidelig og effektiv strømtilførsel til dine LED-lys.

Kompakt og praktisk design

Med dimensioner på 70 x 42 x 204 mm er denne strømforsyning kompakt og let at installere. Det praktiske design giver mulighed for nem montage på vægge, lofter eller andre overflader, så den kan integreres sømløst med dit eksisterende belysningssystem.

Vandtæt og holdbart

Denne strømforsyning er IP67 klassificeret, hvilket betyder, at den er fuldstændig vandtæt og kan modstå støv og fugt. Den er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Dog skal det bemærkes, at den ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid. Så længe den er korrekt monteret og beskyttet mod overdreven udsættelse for vand, vil denne strømforsyning kunne fungere problemfrit i alle vejrforhold.

Pålidelig og sikker

Med en effekt på 100W kan denne strømforsyning levere nok strøm til at drive flere LED-lys samtidigt. Den har også en strømstyrke på 8,3A, hvilket sikrer en stabil og pålidelig strømforsyning. Derudover er denne strømforsyning designet med sikkerhedsfunktioner, såsom kortslutningsbeskyttelse, overbelastningsbeskyttelse og overophedningsbeskyttelse, der sikrer både dit belysningssystem og selve strømforsyningen.

Med den vandtætte og holdbare konstruktion samt pålidelig ydeevne er denne 100W strømforsyning det ideelle valg til LED belysningssystemer, der kræver en stabil og pålidelig strømkilde. Dens kompakte design gør den nem at installere og integrere, og dens sikkerhedsfunktioner sikrer både belysningssystemet og strømforsyningen mod skader. Opgrader dit LED belysningssystem med denne kraftfulde og pålidelige strømforsyning.

Flere detaljer

DKK 317,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
Dimensioner
Højde42 mm.
Bredde70 mm.
Dybde204 mm.
Iframe