Filter

Pris
DKK 0 DKK 268
Filter

230V

Tilbehør til 230V LED strips – vær sikker på du har det hele

Står du og mangler tilbehør til den helt lange serie strips på 230V? Så er du havnet det rette sted. Hos MrPerfect har vi alt, hvad du skal bruge for at opsætte LED strips, uanset hvilken spænding der er tale om. Vi forhandler både 12V, 24V og 230V og al det tilbehør, du har brug for til de forskellige versioner.
230V LED strips er en god løsning, hvis du har brug for et meget langt stykke. Du kan kombinere to stykker, der måler hver 50 meter, og dermed opnås en længde på 100 meter. Med LED bånd i den længde har du nok lys til at hænge op i carporten, på terrassen eller i et stort værksted.
Når man bruger 230V LED strip, er der ikke et spændingsfald, som man ellers ser det med de bånd, der har en spænding på 12V og 24V. Dermed vil den første og den sidste meter på båndet have den samme lysstyrke. 
 

Skal lyset hænge udenfor? Så husk silikonen

Når du opsætter LED strips kan det være nødvendigt med forskelligt tilbehør. De fleste LED strips har selvklæbende tape på bagsiden, så de er nemme at sætte op, men skulle der være en undtagelse, kan du finde monteringsklips her på vores side.
Derudover kan du finde silikone, som vi anbefaler at anvende på samlingerne. Formålet er at tætne samlingerne, hvis du planlægger, at LED lyset skal hænge udenfor. Er det tilfældet, så husk at finde LED strips, der er vandtætte, da det kun er den type, der egner sig til regn og vandstænk.
Hos MrPerfect forhandler vi naturligvis vandtætte LED strips til udendørs brug og til akvarier.
 

Hvad er fordelene ved LED lys?

En af fordelene ved LED lys er, at det er meget strømbesparende i forhold til en traditionel halogenpære. Derudover har LED lys en lang levetid, hvilket gør det billigt i drift. Og det kan blive en stor besparelse i længden, hvis der er tale om meget lys, som det oftest er tilfældet med LED strips.
Desuden er LED lys smart, fordi du kan få det i flere forskellige lysstyrker. Det gør, at du altid kan finde en lysstyrke, der passer til det behov, du har. Tag eksempelvis og sæt LED lys op rundt om et spejl for at få en så "ægte" belysning som muligt. Det sker, fordi farvegengivelsen er bedre med LED, end hvis man bruger lysstofrør eller en sparepære. Som en sidste fordel kan nævnes, at du med LED strips får en jævn lysfordeling, hvilket giver en helt anden fornemmelse i rummet, end hvis det var oplyst med loftslamper.
Ofte stillede spørgsmål til 230V LED strips tilbehør
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er flere fordele ved LED lys. Det er blandt andet energibesparende og dermed også besparende rent økonomisk i forhold til en traditionel halogenpære.
Hvor mange meter kan 230V LED strips række?
Du kan købe stykker af 230V LED strips, der måler hver 50 meter og sætte dem sammen, så du i alt får et bånd, der måler 100 meter.
Hvordan er lysstyrken på et LED bånd med 230V?
Lysstyrken på 230V LED strips er den samme i første og sidste meter af båndet. Der ses nemlig ikke det samme spændingsfald som ved 12V og 24V.