Stik til 230V LED strip (Type Z)
Flicker free, inkl. endeprop, ikke dæmpbar, 230V

230V.type.Z.strip.ff.plug
Ny

Billigst på PriceRunner

Flicker free stik til vores 230V LED strip (Type Z).

Ikke dæmpbar

Kan benyttes til max 100 meter strip.
Leveres med stik og pinde, samt endestykke til den modsatte ende af LED strippen.

Dimensioner på boksen på ledningen: 125 x 46 x 30 mm.
Totallængde på ledning: 57 cm.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.


Stik til 230V LED strip (Type Z)

Dette stik er specielt designet til at tilslutte en 230V LED strip (Type Z) til en 230V forsyning. Med dette stik kan du nemt og sikkert tilslutte din LED strip til strømkilden uden besvær. Det medfølgende endeprop sikrer, at ledningerne er forsvarligt beskyttet og sikrer en stabil forbindelse.

En vigtig egenskab ved dette stik er, at det er flicker free. Dette betyder, at lyset produceret af LED stripen ikke flimrer, hvilket gør det ideelt til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Flicker free lys kan også være en afgørende faktor, når du arbejder med foto- eller videooptagelser, da det sikrer en jævn og ensartet belysning uden flimmer eller stroboskopeffekt på dit optagede materiale.

Vær opmærksom på, at dette stik har en IP20 rating, hvilket betyder, at det kun er beskyttet mod indtrængning af faste genstande i størrelse over 12,5 mm (f.eks. fingre). Det er vigtigt at sikre, at det ikke udsættes for vand eller fugt, da det ikke er vandafvisende. Derfor skal du placere det i tørre områder og sørge for at undgå direkte kontakt med væsker.

Flere detaljer

DKK 157,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Iframe