Filter

Pris
DKK 3 DKK 185
Filter

24V RGB+WW

Alt i tilbehør til 24V LED strips med farver og varm hvid

Har du 24V LED strips med farver og varm hvid, og mangler du det rette tilbehør? Så se med her. Hos MrPerfect er vi specialister inden for LED lys, og vi har mange års erfaring på området. Derfor kan du også være sikker på at finde lige det, du står og mangler til dine 24V LED strips.
24V LED strips kan samles af flere stykker og kan dermed blive op til 30 meter lange i alt. Dertil kræves ekstra udstyr i form af en strømforsyning, som du selvfølgelig kan finde blandt vores udvalg af tilbehør. Tommelfingerreglen er, at strømforsyningen skal matche det samlede forbrug for LED strippen.
Foruden en strømforsyning eller en transformer, som det også kaldes, kan andet tilbehør være nødvendigt. Det drejer sig om eksempelvis monteringsklips, kabelsplitter eller en RGB + WW LED strip samler. Når du skal klippe i LED strippen, vil det typisk kunne gøres for hver femte centimeter. 
 

Styr lyset med en fjernbetjening

Foruden det ovennævnte udstyr, som du kan købe til dine 24V LED strips med RGB farver og varm hvid, kan du også finde en controller (dæmper). Denne er mulig at købe med eller uden fjernbetjening. Med controlleren på plads er du klar til at tænde og slukke lyset, dæmpe det samt skifte farver.
LED strips med RGB farver og varm hvid giver dig mulighed for at sætte lige den stemning, du ønsker. Oplev hvordan rummet skifter karakter, alt efter hvilken farve LED strippen viser. Du kan vælge at gøre det festligt med de forskellige kulører eller tilføje en rolig atmosfære med den varme hvide.
Når tilbehøret er på plads, og det kommer til ophæng af 24V LED strips, vil der typisk være selvklæbende tape bagpå strippen, så det er let at hænge op. Og er der noget, der driller, eller mangler du flere informationer om LED strips, kan du finde det i vores vejledning.
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hos MrPerfect finder du et stort udvalg af varer inden for LED lys. Foruden LED strips og tilbehør dertil sælger vi også eksempelvis indbygningsspots. Spots giver en rigtig god og jævn fordeling af lyset og kan anvendes både i private hjem, eksempelvis på badeværelset, og på kontorer.
MrPerfect er en 100% dansk webshop, og vi handler både med private og erhverv. Er du erhvervskunde, og har du brug for at handle engros, er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice med generelle spørgsmål – de er klar på telefon og mail.
Ofte stillede spørgsmål til tilbehør til 24V LED strips med farver og varm hvid
Hvilket tilbehør er relevant til 24V LED strips med RGB farver + WW?
Det kan være nødvendigt med tilbehør som monteringsklips, samlere samt en controller til at dæmpe lyset med.
Hvor lang kan en LED strip med 24V blive?
Du kan samle 24V LED strips til en længde på i alt 30 meter. Husk at tilkøbe strømforsyning, der matcher til forbruget for LED strippen.
Hvordan kan jeg skifte farve på min 24V LED strip med RGB+WW?
Der er flere måder at justere lyset på en LED strip. Det kan du blandt andet gøre ved hjælp af en controller med eller uden fjernbetjening.