Hilux
LED Dreje Lysdæmper 200W

5714255003246
Ny

Billigst på PriceRunner
HiluX Lysdæmper er den ideelle løsning, når du ønsker at skabe den perfekte stemning i dit hjem med LED lyskilder. Denne lysdæmper er designet til at fungere problemfrit med de fleste LED pærer, hvilket gør den til et alsidigt valg for enhver, der ønsker at få det bedste ud af deres belysning.

En af de mest imponerende egenskaber ved HiluX Lysdæmper er dens evne til at passe sammen med alle typer LED pærer. Dette betyder, at uanset hvilken type LED pære du foretrækker, kan du være sikker på, at denne lysdæmper vil være kompatibel med den. Dette gør det utrolig nemt for dig at opgradere din belysning uden at skulle bekymre dig om kompatibilitetsproblemer.

Derudover er HiluX Lysdæmper designet til at passe perfekt i alle 1 moduls FUGA dåser. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle lave omfattende ændringer i din eksisterende installation for at tilføje denne lysdæmper til dit hjem. Det er enkelt at montere og passer sømløst ind i din nuværende opsætning.

En anden fordel ved HiluX Lysdæmper er, at den leveres med alle fronte, så du selv kan vælge farven på lysdæmperen. Dette giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af lysdæmperen, så den passer perfekt til din personlige stil og indretning. Uanset om du foretrækker en diskret hvid finish eller en mere iøjnefaldende farve, har du fuld kontrol over, hvordan din lysdæmper kommer til at se ud.

Med HiluX Lysdæmper får du mulighed for at skabe den helt rigtige atmosfære i dit hjem ved hjælp af LED belysning. Denne alsidige og brugervenlige lysdæmper kan nemt integreres i din eksisterende installation, og den er kompatibel med alle typer LED pærer. Derudover kan du tilpasse udseendet af lysdæmperen, så den passer perfekt til din personlige stil.

Samlet set er HiluX Lysdæmper det ideelle valg, når du ønsker at opgradere din belysning med LED pærer. Uanset om du foretrækker en diskret eller iøjnefaldende lysdæmper, kan du være sikker på, at denne løsning vil imødekomme dine behov og skabe den ønskede stemning i dit hjem. Med dens enkelhed og alsidighed er HiluX Lysdæmper den perfekte løsning for enhver, der ønsker at få mest muligt ud af deres LED belysning.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 259,00

- +

Forventes på lager igen: 18/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
MaterialePlast
Iframe