12W/m RGBIC LED strip
5m, IP65, 60 LED pr. meter, 230V

IP65.60.RGBIC.230V
Ny

Billigst på PriceRunner

Lækker 230V RGBIC LED strip.

Pris for 5 meter.

Leveres i fuld længde op til 50 meter. Bestiller du f.eks. 3x5 meter leveres 15 meter i et samlet stykke.

Leveres med RGBIC controller der automatisk skifter mellem 32 forskellige mønstre.
Det er derfor ikke muligt selv at styre lyset.


12W/m RGBIC LED strip, 5m, IP65, 60 LED pr. meter, 230V

Denne 12W/meter LED strip er et alsidigt og energieffektivt produkt, der kan bruges til at skabe forskellige lysstemninger i både private hjem og kommercielle rum. Med en længde på 5 meter og en effekt på 12W per meter, er denne LED strip i stand til at producere et kraftigt og klart lys. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

En af de fremragende egenskaber ved denne LED strip er dens høje spredning på 120 grader, der sikrer en jævn og homogen fordeling af lyset. Dette gør den ideel til både direkte og indirekte belysning af forskellige områder og rum. Uanset om det er til at belyse en væg, et skab eller en terrasse, vil denne LED strip levere et klart og behageligt lys.

LED stripens dimensioner er 12 x 6 mm, hvilket gør den meget kompakt og nem at installere. Den kan let fastgøres på forskellige overflader ved hjælp af en selvklæbende bagside. Dette gør det muligt at placere LED stripen lige der, hvor du har brug for den mest.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne LED strip kun har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er det vigtigt at undgå brugen af den i vådrum som f.eks. badeværelser eller udendørsområder, hvor den er udsat for direkte kontakt med vand. For at sikre en lang levetid anbefales det at bruge den i tørre og beskyttede områder.

Flere detaljer

DKK 363,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGBIC
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding230V
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde6 mm.
Bredde12 mm.