V-Tac 400W strømforsyning
24V DC, 16,6A, IP45 regntæt

VT-26400.24V.pw
Ny

Billigst på PriceRunner

400 Watt LED strømforsyning.

Indgang: 230V.

Udgang: 24V.

Indbygget blæser.

Stabil udgangsspænding.

Sikret mod kortslutning og overbelastning.

Testet med 100% belastning.

CE, RoHS, EMC godkendt.


V-Tac 400W strømforsyning, 24V DC, 16,6A, IP45 regntæt

Denne V-Tac 400W strømforsyning er designet til at levere strøm til LED belysningssystemer. Med en effekt på 400W kan den nemt håndtere belysning af større områder.

Strømforsyningen tilsluttes til en 230V forsyning og er i stand til at levere en udgangsspænding på 24V DC. Dette er den optimale spænding for LED-belysning, hvilket sikrer en pålidelig og effektiv drift.

Med dimensioner på 117 x 50 x 222 mm er strømforsyningen kompakt og kan nemt installeres i forskellige miljøer. Den er også IP45 kvalificeret, hvilket betyder at den er regntæt og kan modstå fugtig luft og vandstænk på fronten og siderne. Dette gør den ideel til udendørs brug eller i områder, hvor der er risiko for vandudsættelse.

Denne V-Tac strømforsyning har en strømstyrke på 16,6A og kan nemt levere den nødvendige strøm til LED-belysning. Den er pålidelig og sikrer en konstant og stabil forsyning, så dine lysarmaturer fungerer optimalt.

Uanset om du har brug for strømforsyning til LED-belysning i hjemmet, kontoret eller andre kommercielle eller industrielle områder, vil denne V-Tac 400W strømforsyning være et pålideligt valg. Med sin kompakte størrelse og regntætte design kan den nemt monteres og sikre optimal belysning uden bekymringer om fugt eller vandbeskadigelse.

Tag din belysning til et nyt niveau med den effektive og pålidelige V-Tac 400W strømforsyning, der er designet specielt til LED-belysning. Overlad ikke belysningsbehovene til tilfældighederne - vælg en pålidelig og kvalitetsstrømforsyning til dine LED-lysarmaturer.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 382,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug400w
Spænding230V
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde50 mm.
Bredde117 mm.
Dybde222 mm.
Iframe