Spectrum 4W LED Pære
A60, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 4W LED Pære er en almindelig pære med en stor E27 fatning. Den kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket sikrer nem installation og brug. Med en lysstyrke på 340 lumens og en spredning på 300 grader sørger denne pære for en jævn og ensartet fordeling af lys i rummet.

Lyskvalitet og anvendelse

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, sikrer denne pære et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger den til almindelig belysning derhjemme eller til professionelle foto/video optagelser, vil du opleve et flicker free lys. Dette betyder, at lyset ikke flimrer og dermed er velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimrende lys.

Kulør på lyset

Denne Spectrum 4W LED Pære fås i en ekstra varm hvid kulør med en lysfarve på 1800K. Dette giver et ekstra hyggeligt og varmt lys, der minder om gammeldags glødetrådspærer. Med sit tydelige varme skær skaber denne pære en varm og indbydende atmosfære i ethvert rum.

Dimensioner og beskyttelse

Denne Spectrum 4W LED Pære har dimensionerne 107 x Ø60 mm, hvilket gør den ideel til brug i forskellige typer lamper og armaturer. Dog skal det bemærkes, at den kun har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig overfor vand. Derfor skal den kun bruges indendørs i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 18,00

- +

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke340 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde107 mm.
Diameter60 mm.
Iframe