Spectrum 5.5 W LED kronepære
G45, kultråd, dæmpbar, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 5.5 W LED kronepære er specielt designet med en stor E27 fatning, der er nem at tilslutte til en 230V forsyning. Pæren har en lysstyrke på 710 lumens og en bred spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Det høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, hvor alle farver vises flot og ægte. Dette gør pæren egnet til de fleste behov. Pæren er også dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den rette atmosfære i rummet.

Pæren er flicker free, hvilket betyder at lyset ikke flimrer. Dette gør den ideel til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser og sikrer også komfort for både dyr og personer, der er følsomme over for flicker.

Vælg mellem varm hvid (2700K) kulør. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning i rummet.

Med dimensionerne 76 x Ø45 mm passer pæren let ind i de fleste lamper og armaturer. Dog skal det bemærkes, at pæren har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 33,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke710 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5.5w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde76 mm.
Diameter45 mm.
Iframe