0,6W Farvet LED kronepære
Grøn, kultråd, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


0,6W Farvet LED Kronepære: Grøn Kultråd, E27

Bring et stænk af farver ind i dit liv med denne 0,6W farvede LED kronepære. Designet til at give dit hjem eller arbejdsområde en karakteristisk glød, kombinerer denne pære både æstetik og funktionalitet.

Udstyret med en E27 stor fatning, er denne pære let kompatibel med standard lampesokler, hvilket gør installationen hurtig og enkel. Den tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket sikrer en stabil og pålidelig drift.

Lysstyrke og Kvalitet

Med en lysstyrke på 50 lumens, giver pæren et dæmpet, men behageligt lys, der er perfekt til dekorative formål. Lyset spreder sig med en bred vinkel på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lys i hele rummet.

Den høje lysstyrke kombineret med en RA værdi på 80-85 garanterer en kvalitetsoplevelse, hvor farverne gengives naturligt og levende. Dette gør pæren velegnet til miljøer, hvor nøjagtig farvegengivelse er vigtig.

Dimensionalitet og Beskyttelse

Med dimensionerne 85 x Ø45 mm, passer denne kompakte pære nemt ind i de fleste lampedesigns, uden at det går på kompromis med stilen.

Det bør bemærkes, at denne pære har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs og væk fra fugtige omgivelser for at sikre langvarig holdbarhed.

Anvendelsesmuligheder

  • Ideel til dekorative formål i stuer, spisestuer og soveværelser
  • Perfekt til restauranter, caféer og barer, hvor en unik atmosfære værdsættes
  • Velegnet til festligheder og særlige lejligheder, hvor farvet lys kan skabe den rette stemning

Med denne pære får du en perfekt kombination af kvalitet, stil og funktionalitet. Tilføj et strejf af grøn farve til din lysopsætning og oplev, hvordan lyset kan ændre atmosfæren i dine rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 19,00

- +

  • Grøn
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørGrøn
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug0.6w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde85 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas