4W LED kertepære
C35, kultråd, matteret glas, E14

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne 4W LED kertepære er en ideel lyskilde til dit hjem eller kontor. Med en E14 lille fatning kan den let tilsluttes til en 230V strømkilde og give dig en lysstyrke på op til 320 lumens. Den høje spredning på 270 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Pærens lyskvalitet er af høj standard med en RA værdi på 80-85, hvilket resulterer i et naturligt lys, der viser alle farver korrekt og ægte. Uanset om du bruger lyset til hyggelig belysning derhjemme eller til effektivt arbejde på kontoret, vil denne kertepære opfylde dine behov.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid belysning skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, hvorimod neutral hvid belysning skaber det perfekte arbejdsmiljø uden farvestik i lyset.

Denne LED kertepære har dimensionerne 100 x Ø35 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige lamper og armaturer i hjemmet eller på kontoret. Med sit matte glas og kultråd design passer den smukt ind i enhver indretningsstil.

Uanset om du har brug for ekstra belysning i stuen, soveværelset, køkkenet eller på kontoret, vil denne LED kertepære give dig det ønskede lys med en høj kvalitet og lang levetid. Gør rummet mere indbydende og behageligt med denne energieffektive og stilfulde lyskilde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 11,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke320 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde100 mm.
Diameter35 mm.
Iframe