LEDlife MEGA27 LED pære
27W, dæmpbar, mat glas, varm hvid, IP64 vandtæt, E40

Ny

Billigst på PriceRunner

Perfekt til store PH lamper og Koglen, samt udendørsbelysning som gadelamper m.v.

Vi anbefaler at måle lampen for at sikre at der er plads til pæren.

 


Produktbeskrivelse

LEDlife MEGA27 LED pæren er en kraftig og dæmpbar lyskilde med en effekt på 27W. Den er specielt designet med en E40 fatning, der gør det nemt at installere den i forskellige lamper og armaturer. Pæren erstatter en traditionel 300W pære, hvilket resulterer i en betydelig energibesparelse.

Pæren tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør den let at anvende i de fleste boliger og kommercielle rum. Med en lysstyrke på 3300 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikres en jævn fordeling af lyset overalt i rummet.

Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset viser alle farverne på en flot og naturlig måde. Uanset om du bruger pæren til belysning af hjemmet, kontoret eller butikken, vil den opfylde de flestes behov.

En af de særlige egenskaber ved denne pære er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Du kan nemt tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter og lejligheder.

LEDlife MEGA27 LED pæren er designet til at have en lang levetid på op til 50.000 timer. Dette opnås ved at anvende LED af højeste kvalitet kombineret med en pålidelig driver og god køling. Du kan derfor regne med, at produktet vil holde i mange år med minimalt fald i lysstyrken.

Kulør på lyset

Pæren kommer i en varm hvid kulør (3000K), som skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan nyde dit rum og føle dig afslappet.

Dimensioner

Pæren har følgende dimensioner: 187 mm i højde og 93 mm i diameter. Dette gør den kompakt og nem at integrere i forskellige typer lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 851,00

v. 10+  DKK 765,90

Du sparer årligt 1787 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3300 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug27w
Erstat300w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE40
Højde187 mm.
Diameter93 mm.
Iframe