DIGA2 LED pære
2W, 12V, G4

Ny

Billigst på PriceRunner


DIGA2 LED pære, 2W, 12V, G4

DIGA2 LED pære er en energieffektiv løsning til belysning, der kommer i en 2W version med G4 fatning. Denne LED pære erstatter en traditionel 15W pære, hvilket giver en betydelig energibesparelse uden at gå på kompromis med lysstyrken. Pæren skal tilsluttes en 12V strømforsyning for at fungere optimalt.

Med en lysstyrke på 140 lumens og en bred spredning på 180 grader, sikrer DIGA2 LED pære en jævn og behagelig belysning i alle rum. Lyset fordeles jævnt og skaber en flot atmosfære, samtidig med at det giver nok lys til at opfylde praktiske behov. Pæren fås både i en dæmpbar og ikke-dæmpbar version, så man kan tilpasse lysstyrken efter behov.

DIGA2 LED pære er fremstillet med LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og stabil drift i op til 30.000 timer. Pæren har minimalt lysfald i løbet af dens levetid, hvilket sikrer en konstant lysstyrke over tid. Den professionelle og driftssikre driver samt den effektive køling bidrager også til produktets lang levetid og pålidelighed.

Pæren fås i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og kold hvid (6000K). Varm hvid er ideel til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære i hjemmet. Det varme lys giver en behagelig stemning og er perfekt til brug i stuer, soveværelser og andre afslappende rum. Kold hvid giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges normalt ikke så meget i Skandinavien, men er populær til specifikke formål som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

DIGA2 LED pære har dimensionerne 8,4 x Ø28 mm, hvilket gør den nem at montere i forskellige lamper og armaturer. Den lille størrelse gør det også muligt at bruge pæren i trange rum, hvor pladsen er trang. Med DIGA2 LED pære får man et produkt, der sikrer effektiv belysning, energibesparelse og lang levetid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Den ikke-dæmpbare model er Ø20 mm i diameter.

Flere detaljer

DKK 50,00

v. 10+  DKK 45,00

Du sparer årligt 85 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke140 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Erstat15w
Spænding12V
Spændingsinterval10-30V DC
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG4
Dybde8,4 mm.
Diameter28 mm.
Iframe