2,6W LED pære
12V/24V, G4

Ny

Billigst på PriceRunner
G4 pære der passer til både 12V og 24V AC/DC.


Data om produktet:

2,6W LED med G4 fatning - der erstatter 15W. Denne LED pære er designet til at erstatte traditionelle G4 pærer med en effekt på 15W. Med en effekt på kun 2,6W, kan du opnå betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Tilsluttes til 12V-24V forsyning. Denne LED pære er kompatibel med både 12V og 24V strømforsyning, hvilket gør den meget alsidig og anvendelig i forskellige slags lamper og armaturer.

Lysstyrke på 160 lumens og en høj spredning på 180 grader, denne LED pære sikrer en jævn fordeling af lyset. Uanset om du bruger den som primær belysning eller som accentbelysning, kan du forvente en ensartet og behagelig lysoplevelse.

Dæmpbar. Med denne LED pære kan du nemt justere lysstyrken efter behov. Den er kompatibel med de fleste dæmpere på markedet, hvilket giver dig maksimal kontrol over din belysning.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Denne LED pære er ikke kun energibesparende, men også økonomisk over tid, da den har en lang levetid.

Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet. Dette sikrer optimal ydeevne og pålidelighed, så du kan nyde godt af produktet i mange år fremover.

Kulør på lyset

Findes i: Varm hvid (3000K). Denne LED pære er designet til at give en behagelig og afstressende atmosfære. Med sin varme kulør skaber den et hyggeligt lys, der bidrager til at skabe en behagelig stemning i rummet.

Dimensioner: Ø31 mm. Denne LED pære har en diameter på 31 mm, hvilket gør den let at installere i de fleste lamper og armaturer. Den kompakte størrelse gør den også ideel til mindre rum, hvor pladsen er trang.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 46,00

v. 10+  DKK 41,40

Du sparer årligt 85 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke160 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2,6w
Erstat15w
Spænding12V-24V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG4
Diameter31 mm.
Iframe